Opslagruimte huren Overveen

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren Overveen

korting op opslagruimte Overveen

Eurobox Self Storage Haarlem heeft voor bedrijven en particulieren uit de regio Overveen een oplossing voor uw ruimtegebrek.  Wij beschikken over diverse verschillende maten opslagruimtes zodat wij altijd een passende oplossing voor u hebben. U kunt bij ons opslagruimtes huren van 1M² tot ruim 25M². U kunt 365 dagen per jaar zelfstandig bij uw eigen opslagruimte met uw persoonlijke toegangscode. Dit is mogelijk van maandag t/m zondag tussen 6.00 en 23:00 uur. Ons gebouw is voor u als inwoner of bedrijf uit Overveen uitstekend bereikbaar via de Oudeweg. Bij de Self Storage aangekomen kunt u vervolgens overdekt laden en lossen via de drive-thru. Eenmaal binnen in ons pand hebben wij verschillende transportmiddelen klaarstaan zodat de spullen vanaf uw auto rollend naar uw box zijn te brengen. Onze opslagruimtes zijn zowel voor bedrijven als particulieren uit Overveen te huur.

Opslagruimte Overveen

Opslagruimte voor particulieren uit Overveen.

Als particulier bent u bij Eurobox Self Storage in onze vestiging vlakbij Overveen aan het juiste adres voor het opslaan van uw spullen voor bijvoorbeeld:

 • Het opslaan van uw inboedel bij een verhuizing.
 • Opslag tijdens de bouw of verbouwing van uw huis
 • Indien u tijdelijk geen woonruimte heeft.
 • Voor het opslaan van een inboedel na een overlijden.
 • Opslag van seizoenartikelen zoals uw wintersportuitrusting
 • Als u ruimtegebrek in huis heeft voor uw dierbare verzameling
 • Opslag van winterbanden

Voor het vervoer van uw spullen van Overveen naar de Self Storage in Haarlem bieden wij uw éénmalig een gratis aanhangwagen aan. Daarnaast hebben we een bestelbus te huur in de omgeving van Overveen voor een aantrekkelijke prijs. Kijkt u op onze transport webpagina naar de mogelijkheden.

Opslag voor bedrijven uit omgeving van Overveen

De opslagruimtes in buurt van Overveen van Self Storage Haarlem, zijn vanwege de flexibele periodes de ideale oplossing voor zakelijk ruimtegebrek. Flexibel en voor korte of lange periode te huur voor een zzp’er voor bijvoorbeeld:

 • Gereedschap
 • Inventaris en meubilair van kantoor
 • Drukwerk en promotiemateriaal
 • Voorraad webwinkel
 • Archief

Voor bedrijven heeft Eurobox Self Storage een in ontvangstname service voor uw leveringen. Wij kunnen de geleverde goederen desgewenst zelfs in de door u gehuurde opslagruimte zetten en u ontvangt een e-mail van ons als uw goederen zijn afgeleverd. Vraag onze servicemedewerker naar de voorwaarden.

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Spaarndam, Schalkwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Waarderpolder en Santpoort.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Oudeweg 141
2031 CC Haarlem

Telefoon: 023 - 524 82 84

haarlem@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t / m zondag 06:00 - 23:00 uur

Openingstijden receptie:

maandag t / m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Storemanager

Ben van Wissen & Joost Meerman