Opslagruimte huren in Ossendrecht bij Eurobox Self Storage

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Ossendrecht bij Eurobox Self Storage

Particulier of zakelijk opslagruimte huren in de omgeving van het dorp Ossendrecht is mogelijk bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom. Wij verhuren opslagruimte voor de opslag van uw inboedel tijdens de verbouwing, verhuizing of indien u een periode tussen 2 woningen in geen ruimte heeft voor uw spullen. Uiteraard kunnen de opslagruimtes in regio Ossendrecht ook zakelijk gehuurd worden voor uw voorraad, inventaris, materieel of archief. Eurobox verhuurt de grootste variatie opslagruimtes in de Mini opslag branche: wij hebben voor iedere klant het gewenste formaat en kunnen zelfs een ruimte op maat voor u laten aanleggen indien gewenst. 

Huur flexibele opslagruimte in regio Ossendrecht. 

Flexibele huurovereenkomst voor opslagruimte. U huurt al een opslagruimte vanaf 14 dagen en hoeft nooit aan te geven hoe lang u de ruimte nodig heeft. Als u gaat verhuizen heeft u de opslagruimte vaak enkele weken tot enkele maanden nodig, dit kan bij Eurobox. Wij verhuren u de opslagruimte normaliter per maand maar u kunt de opslagruimte per dag opzeggen. Heeft u de opslagruimte bijvoorbeeld 2 maanden en 5 dagen nodig? Dan betaald u bij Eurobox ook echt 2 maanden en 5 dagen en géén 3 hele maanden. Zo betaald u niet voor opslagruimte welke u niet meer gebruikt. Heeft u de opslagruimte langere tijd nodig? Ook dat is bij Eurobox Self Storage voor de regio Ossendrecht geen probleem! U kunt zolang huren als u wenst. Wij verlengen uw overeenkomst iedere keer met een maand net zolang tot u de ruimte zelf weer opzegt. 

Geconditioneerde en beveiligde opslagruimte in Ossendrecht en omgeving.

Waarom huren bij een specialist op opslagruimte gebied? Omdat wij onze vestigingen hebben voorzien van de beste installaties op het gebied van beveiliging, verwarming en ventilatie. Al onze vestigingen zijn voorzien van verwarming én uniek in onze branche: hoogwaardige ventilatie, dit zorgt er voor dat u spullen verwarmd en goed geventileerd staan opgeslagen en er dus geen vorst of vochtschade kan optreden. 

Onze beveiligingsmaatregelen zijn vergaand en hebben er in geresulteerd dat wij in de ruim 10 jaar welke wij bestaan in de randstad nog nooit een inbraak of poging hiertoe hebben ondervonden, en dat is iets waar wij trots op zijn en graag in stand houden. De maatregelen welke wij getroffen hebben omvatten onder andere inbraakalarmen met diverse detectiesystemen, brandmeldcentrales, toegangscontrolesystemen en zeer goed getraind personeel, daarnaast hebben wij nog veiligheidssystemen welke wij niet delen om kwaadwillenden niet wijzer te maken. U kunt meer lezen over de veiligheid op onze website

Prijzen opslagruimte Ossendrecht

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom