Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Laagste prijsgarantie voor uw opslagruimte in Nieuwerbrug?

Op zoek naar een goede, schone en veilige opslagruimte voor de beste prijs. Bij Eurobox profiteert u van onze laagste prijsgarantie. Voor uiterst scherpe prijzen, bieden wij u kwalitatief hoogwaardige opslagruimtes aan. Daarbij komt dat u bij ons geen inschrijfkosten, overstapkosten of andere administratieve kosten betaald. Geheel flexibel en al te huren vanaf twee weken. Daarnaast heeft u ook een opzegtermijn van maar twee weken en zit u dus niet vast aan een langlopend contract. Voor alle soorten opslag hebben wij een oplossing op maat. Door de dertig verschillende formaten opslagruimtes is er altijd wel een geschikt voor u. Mocht u de ruimtes van te voren willen zien, kunt u onze vestiging in Nieuwerbrug bezoeken.

Veilige opslagruimte huren bij vlakbij Nieuwerbrug.

Opslagruimte bij Eurobox is een eenvoudige manier om extra ruimte te creëren. Wij zijn specialist in het verhuren van opslagruimte en doen er alles aan om het zo gemakkelijk, veilig en schoon mogelijk te houden. Zo heeft u alleen de sleutel van uw persoonlijke opslagruimte. En krijgt u een unieke persoonlijke toegangscode waarmee u toegang krijgt tot het gebouw in Nieuwerbrug. Al onze vestigingen zijn 24 uur per dag beveiligd door middel van een brand- en inbraakalarmsysteem, camerabewaking en ook lopen onze medewerkers dagelijks controlerondes om eventuele afwijkingen direct te ontdekken. Eurobox beschikt over een totaalpakket aan veiligheidsmaatregelen. In het pand hebben wij voor u transportmiddelen staan, zodat u niet hoeft te tillen met uw spullen. Wij hebben bagagekarren, steekwagens en pompwagens beschikbaar.

Aanvullende informatie over een opslagruimte huren in Nieuwerbrug? 

De opslagruimte bij Nieuwerbrug zijn zeven dagen in de week toegankelijk van 06:00 uur in de ochtend tot 23:00 uur in de avond. De vestigingsmanager staat zes dagen in de week voor u klaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en zaterdags van 10:00 tot 16:00 uur. Uiteraard staat het u vrij om verdere informatie vanaf onze website te halen of kunt u ons terugbelverzoek invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard tijdens onze werkdagen langs komen voor een vrijblijvende rondleiding, zodat we u persoonlijk te woord kunnen staan en u kunnen voorzien in alle informatie over de opslagruimtes. Samen met u zullen wij een geschikte opslagruimte voor u selecteren waar u uw waardevolle spullen in kunt opslaan.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Kamerik, Linschoten, Harmelen, Montfoort, Nieuwerbrug, Vleuten en Kockengen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Kuipersweg 33

3449 JA Woerden

telefoon 0348 409213

Mail: info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag 10:00 - 17:00

dinsdag 10:00 - 17:00

woensdag gesloten

donderdag 10:00 - 17:00

vrijdag 10:00 - 17:00