Opslagruimte huren in Nieuw-Vennep

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Nieuw-Vennep

Binnen vijf minuten rijden van Nieuw-Vennep treft u een vestiging van Eurobox met opslagruimte te huur. Het gebouw van Eurobox is gunstig gelegen aan de Spoorlaan en de ring van Hoofddorp en vanuit Nieuw Vennep snel bereikbaar met de auto. Eurobox verhuurt zakelijke opslag en particuliere opslag. Een opslagruimte huren bij Eurobox biedt u vele voordelen, zo zijn alle ruimtes geventileerd en verwarmd en staan uw spullen dan ook onder optimale omstandigheden opgeslagen. Met de uitgebreide beveiligingsmaatregelen in en om het pand van Eurobox Self Storage bent u er zeker van dat uw spullen ook veilig opgeslagen staan.

Opslagruimte huren tijdens uw verbouwing of verhuizing in Nieuw-Vennep?

Voor klanten uit Nieuw-Vennep die gaan verhuizen of verbouwen heeft Eurobox opslagruimtes voor het opslaan van de inboedel. Of het nu om een gedeelte van de inboedel of om de volledige inboedel gaat met een ruime sortering opslagboxen hebben wij altijd het juiste formaat inboedelopslag voor u beschikbaar. Omdat Eurobox een zeer divers aanbod in grootte heeft bent u er zeker van dat u altijd ruimte op maat kunt huren en niet te veel betaald voor ruimte die u niet nodig heeft. 

Bij Eurobox is uw opslag gratis verzekerd, u hoeft bij ons dan ook geen verplichte verzekering af te nemen tegen additionele kosten. De gratis verzekering op de opslag is zowel voor particulieren als voor ondernemers van toepassing. Bij Eurobox een opslag huren betekent dat u voor de hoogste kwaliteit en service kiest, en dat voor de scherpste prijzen.

Eurobox biedt een ruim assortiment verhuismaterialen, zo hebben wij diverse formaten verhuisdozen in ons assortiment. Daarnaast verkopen wij hoezen voor het beschermen van uw kwetsbare inboedel, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan matrashoezen, stoelhoezen of een bankhoes. Vooral tijdens het transport worden veel goederen beschadigd of vuil, een bescherming om uw matras is geen overbodige luxe aangezien u deze na de verhuizing niet even in de wasmachine kunt stoppen.

Wilt u meer informatie over opslagruimte huren in Nieuw-Vennep?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van het huren van opslagruimte in Nieuw-Vennep, of de aanschaf van verhuisartikelen kunt u altijd bij Eurobox Hoofddorp langskomen waarbij wij de diverse opslagmogelijkheden en ons assortiment verhuismaterialen met u kunnen bespreken. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neemt u dan een kijkje op de website van de vestiging Hoofddorp of neem telefonisch contact op met een van onze ervaren medewerkers, zij staan u graag te woord wanneer u vragen heeft over het huren van opslag.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Amsterdam, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Schiphol, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Parellaan 2
2132 WS  Hoofddorp

Telefoon: 023 - 55 7 99 11

hoofddorp@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Joost Meerman & Bastiaan Hooning