Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren zoals u wenst in Linschoten?

Het bepalen van de ruimte die u nodig heeft voor de opslag van uw goederen is niet gemakkelijk. Toch wilt u graag weten hoeveel ruimte u nodig heeft en wat dat u uiteindelijk gaat kosten. Bij Eurobox hebben wij de ruimtecalculator. De ruimtecalculator geeft u vrij eenvoudig een indicatie van het type opslagruimte wat u nodig heeft. Uiteraard staan onze medewerkers ook altijd voor u klaar om een advies te geven voor de juiste opslagruimte. U kunt vrijblijvend langskomen bij de vestiging in Linschoten voor een exactere bepaling of voor een rondleiding door het pand. Zo vind u altijd een opslagruimte op maat en betaald u niet meer dan nodig, waardoor u voordeliger uit bent.

Particulier of zakelijk een opslagruimte huren in Linschoten.

Er kunnen zoveel verschillende redenen zijn waarom u een opslagruimte nodig heeft. Dit kan zowel particulier of zakelijk zijn. Gaat u bijvoorbeeld verbouwen of verhuizen en zoekt u een opslagruimte in Linschoten voor uw dierbare goederen? Of bent u net uw eigen bedrijf begonnen en zoekt u een opslag voor bedrijfsvoorraden of voor uw archief? Bij Eurobox hebben wij daar altijd een passende oplossing voor. Zo hebben wij dertig verschillende maten opslagruimte en kunnen wij daarom altijd een opslagbox op maat leveren. Onze medewerkers zijn erg servicegericht en staan dagelijks voor u klaar om u van dienst te zijn en antwoord te geven op al uw vragen. Daarnaast kunt u ook een deskundig advies vragen bij de keuze van uw box.

Opslagruimte bepaald en zoekt u nog vervoer naar de opslagruimte in Linschoten?

Transport van en naar de opslagruimte in Linschoten is zo geregeld. Eurobox beschikt over een aanhangwagen en een verhuisbusje, welke in sommige gevallen zelfs gratis te gebruiken zijn. De aanhangwagen kunt u al voor €27,- per dag huren. De huur van de verhuisbus bedraagt €35,- per halve kalenderdag en €68,- per hele kalenderdag (exclusief BTW). Een kalenderdag is binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met een aantal transport- en verhuisbedrijven, waardoor wij aantrekkelijke kortingen voor u kunnen regelen.  Neemt u contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Kamerik, Linschoten, Harmelen, Montfoort, Nieuwerbrug, Vleuten en Kockengen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Kuipersweg 33

3449 JA Woerden

telefoon 0348 409213

Mail: info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag 10:00 - 17:00

dinsdag 10:00 - 17:00

woensdag gesloten

donderdag 10:00 - 17:00

vrijdag 10:00 - 17:00