Opslagruimte te huur omgeving Huijbergen

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte te huur omgeving Huijbergen

De opslagruimtes van Eurobox te Bergen op Zoom zijn gemakkelijk te bereiken voor iedereen uit Huijbergen want het is gelegen naast de snelwegen A4 of A58. Binnen 15 minuten rijden van Huijbergen ligt de vestiging Bergen op Zoom van Eurobox. De opslagruimtes van Eurobox liggen langs uitvalswegen en vanuit Huijbergen gemakkelijk te bereiken met de auto en verhuiswagen. Er zijn verschillende maten opslagruimtes beschikbaar, u kunt al een opslagruimte vanaf 1m2 huren en een minimum huurperiode van twee weken. Dit betekent zeer flexibele opslagruimte met een opzegtermijn van slecht twee weken. Tussentijds wisselen naar een andere maat opslagruimte is geen enkel probleem en u betaald alleen het verschil in de huurprijs. Er zijn geen additionele kosten welke er bij een interne verhuizing komen.

Naast opslagruimtes te huur kunt u ook verhuisartikelen en vervoersmogelijkheden regelen bij Eurobox regio Huijbergen.

Naast de vele formaten opslagruimtes beschikt Eurobox ook over een groot assortiment verhuisartikelen. Wanneer u gaat verhuizen en de spullen moet inpakken, wilt u natuurlijk dat de spullen ook goed en veilig opgeslagen zijn. Wij verkopen niet alleen verhuisdozen en boekendozen, maar ook allerlei verpakkingsmaterialen zoals noppenfolie, inpakpapier, matrashoezen en stoelhoezen.  Dit is slechts een deel van ons assortiment verhuisbenodigdheden, bent u op zoek naar verhuisartikelen of wilt u meer informatie. Neemt u dan een kijkje verder op onze website onder het kopje verhuisartikelen.

Naast de verhuisartikelen beschikken wij ook over vervoersmiddelen om de spullen te vervoeren naar de opslagruimte in Huijbergen of uiteraard van uw huis naar uw nieuwe woning of voor andere transportbehoeftes. Zo hebben we de beschikking over een afgesloten aanhangwagen en een verhuisbus. Deze kunt u huren wanneer u opslagruimte bij ons huurt, maar uiteraard ook wanneer u geen opslagruimte huurt en op zoek bent naar vervoersmogelijkheden. In sommige gevallen kunt u zelfs gratis gebruik maken van de aanhangwagen. 

Vindt u het lastig inschatten welk formaat opslagruimte u nodig heeft? Kom dan eens langs bij Eurobox te Bergen op Zoom vlakbij Huijbergen

Het kan lastig zijn om een inschatting te maken voor het formaat opslagruimte. Om u daarbij te helpen, kunt u uiteraard vrijblijvend langskomen bij onze vestiging voor de regio Huijbergen: Bergen op Zoom. De vestiging is uitstekend te bereiken vanuit Huijbergen. Wij staan voor u klaar om u een rondleiding te geven in onze vestiging. Wij zullen samen met u de goederen die u wilt opslaan doornemen en u adviseren waar nodig. Deze ruimtes zullen wij u ook laten zien, zodat het totaalplaatje helemaal duidelijk wordt en u de opslagruimte kunt uitkiezen welke het beste bij uw spullen past. U bent van harte welkom op onze vestiging en uiteraard kunt u gerust een kijkje verder nemen op onze website voor wat meer informatie. 

 

Offerte aanvraag Huijbergen

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom