Een opslagruimte huren dichtbij Hoogerheide

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Een opslagruimte huren dichtbij Hoogerheide

Bij Eurobox vindt u ongeveer dertig verschillende opslagruimtes welke u kunt huren, wij kunnen dan ook iedereen een passende opslagruimte verhuren. De opslagruimtes bij Hoogerheide zijn 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar voor u als huurder toegankelijk. Omdat wij over zoveel verschillende maten opslagruimtes beschikken, kunt u altijd een passende ruimte vinden en betaald u nooit voor opslagruimte welke u niet nodig heeft. Wanneer de opslagbehoefte veranderd met de tijd, is het bij Eurobox altijd mogelijk om intern te verhuizen naar een kleinere of grotere opslagruimte. U betaald dan alleen het prijsverschil tussen de verschillende opslagruimtes, er komen geen extra kosten bij voor de verhuizing of bijvoorbeeld administratiekosten. Om te bepalen welke ruimte het meest geschikt is voor uw spullen, staan onze storemanagers voor u klaar om advies te geven, wilt u een vrijblijvende rondleiding? Plan hier uw bezoek.

Op zoek naar veilige en betrouwbare opslagruimte in Hoogerheide?

Wanneer u uw kostbare en waardevolle spullen in een opslagruimte wilt opslaan, wilt u dat uiteraard wel op een zo veilig mogelijke manier doen. Bij Eurobox in omgeving Hoogerheide staan uw spullen op de juiste manier opgeslagen, met een beveiligingssysteem, videobewaking en een inbraakalarm. Daarnaast zijn de opslagruimtes verwarmd en geconditioneerd, zodat de spullen ook in de juiste conditie worden opgeslagen. Iedere klant krijgt een unieke toegangscode waarmee het gebouw betreden kan worden. De opslagruimtes zijn afgesloten met een uniek cilinderslot waar alleen u zelf de sleutels van verkrijgt. Zo kan er niemand anders dan u zelf bij uw waardevolle spullen. Iedere opslagruimte is daarnaast ook nog voorzien van een individueel inbraakalarm waardoor uw eigendommen 24 uur per dag beveiligd zijn.  

Wilt u meer informatie over een opslagruimte in Hoogerheide ontvangen?

Wanneer u meer informatie wilt over een opslagruimte huren bij onze locatie in omgeving Hoogerheide, kunt u uiteraard een kijkje verder nemen op onze website. Op onze website vindt u al veel informatie over de opslagruimtes en meer. Mocht u persoonlijk contact willen met een van onze deskundige medewerkers dan is dit uiteraard ook mogelijk. U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer, of u kunt ons contactformulier op de website invullen waarna een medewerker van Eurobox contact met u zal opnemen. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte voor de opslagruimtes aan te vragen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en de actuele beschikbaarheid. U bent ook van harte welkom voor een bezichtiging bij onze locatie, waar wij u graag een vrijblijvende rondleiding willen geven en gelijk uw vragen kunnen beantwoorden.

Direct een offerte aanvragen

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom