Opslagruimte huren in directe omgeving van Hillegom

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in directe omgeving van Hillegom

In Hillegom is geen aanbieder van opslagruimte, met een vestiging in Noordwijk en één in Hoofddorp aan weerszijde van Hillegom biedt Eurobox echter genoeg opslagmogelijkheden en vindt u altijd opslag in de buurt. In iedere Eurobox vestiging hebben wij meer dan dertig verschillende formaten opslagruimte te huur. Het vinden van het formaat dat exact past bij de spullen die u wilt opslaan, moet dan ook geen probleem zijn. Wij verhuren opslag aan particulieren en aan bedrijven. Dus of u nu uw inboedel wilt opslaan bij bijvoorbeeld een verbouwing, verhuizing, of omdat u tijdelijk even wat extra ruimte nodig heeft? Bij Eurobox worden uw goederen altijd veilig en droog opgeborgen in een individuele opslagruimte waar alleen u bij kunt. Bekijk de pakketten hieronder, kies een vestiging en huur de opslagruimte die het best bij u past!

Transport van Hillegom naar uw opslagruimte 

Op het moment dat u opslagruimte gaat huren bij Eurobox hebben wij diverse transportmogelijkheden om uw goederen vanuit Hillegom te vervoeren naar de Eurobox opslagcentra. Zo hebben wij in iedere vestiging een aanhangwagen welke u bij de huur van een opslagruimte zelfs gratis mag gebruiken. Heeft u de aanhanger vaker nodig dan kunt u deze huren tegen een gereduceerde prijs voor Eurobox klanten. Huurt u liever een busje? Eurobox heeft meerdere verhuisbusjes in de vestigingen in Leiden en Hoofddorp te huur met een aantrekkelijke korting voor onze klanten. Wij verhuren onder andere een verhuiswagen met laadklep of een bestelbus met grote laadruimte.

Opslagruimte huren nabij Hillegom

Om opslagruimte te huren nodigen wij u graag uit voor een rondleiding op één van onze vestigingen. De Eurobox vestigingen in Hoofddorp en Noordwijk zijn vanuit Hillegom met de auto bereikbaar in vijftien minuten. Door de ruime openingstijden van de Self Storage kunt u op u ieder door u gewenst moment uw spullen komen brengen. De door u gehuurde ruimte is 365 dagen in het jaar voor u als klant open van 6:00 uur tot en met 23:00 uur. De recepties zijn op werkdagen geopend van 9:00 uur tot en met 18:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur. Maak een keuze voor de vestiging Noordwijk of Hoofddorp en huur snel de opslagruimte die het beste bij u past!

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Amsterdam, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Schiphol, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Parellaan 2
2132 WS  Hoofddorp

Telefoon: 023 - 55 7 99 11

hoofddorp@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Joost Meerman & Bastiaan Hooning