Opslagruimte huren in de buurt van Heemstede?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in de buurt van Heemstede?

Eurobox Self Storage is vanuit Heemstede goed bereikbaar met de auto en zeer gunstig gelegen nabij de uitvalswegen van Hoofddorp. Op slechts acht minuten rijden van Heemstede vindt u de beste aanbieder van opslagruimte in de regio. Wij zijn een professioneel opslag bedrijf en dat kunt u merken!

 

U kunt al een opslagruimte huren vanaf twee weken en met uw persoonlijke toegangscode en sleutel heeft u zeven dagen per week tussen 6:00 en 23:00 uur zelfstandig toegang tot het gebouw van Eurobox en uw eigen opslagruimte. Bij Eurobox Mini Opslag heeft u de beschikking over goed beveiligde (o.a. camera bewaking, inbraak- en brandalarm) en zeer voordelige opslagruimtes.

 

Hoeveel opslagruimte kunt u huren in de buurt van Heemstede?

 

Eurobox Self Storage biedt meer dan dertig verschillende formaten opslagruimte aan in de buurt van Heemstede. Om te bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft kunt u onze opslagcalculator gebruiken. Eurobox heeft twee verschillende opslagrekentools, een particuliere ruimtecalculator om inboedelopslag te berekenen en een zakelijke ruimtecalculator voor het berekenen van de opslag van archief, pallets of voorraad. In de ruimtecalculator geeft u eenvoudig aan welke spullen u wilt opslaan en krijgt u gelijk een advies voor de maat box die bij u past. De uitkomst blijft een indicatie, wij adviseren geïnteresseerden om even langs te gaan bij Eurobox Hoofddorp zodat een ervaren medewerker kan beoordelen of de uitkomst voor u inderdaad een passende oplossing is. Wij kunnen u dan gelijk een rondleiding geven en de opslagruimtes laten zien.

 

Opslagruimte huren nabij Heemstede, is snel geregeld!

 

Een opslagruimte huren bij Eurobox Mini Opslag bij Heemstede is snel geregeld. Wij hebben door onze grote sortering ruimtes altijd diverse formaten per direct te huur. Heeft u snel opslag nodig dan kunt u tijdens de ruime openingstijden van de receptie bij ons langskomen. Desgewenst kunt u de goederen die u wenst op te slaan gelijk vanuit Heemstede meenemen! Bij aankomst bij Eurobox zullen wij u een rondleiding geven en met u enkele formaten gaan bekijken. Heeft u eenmaal de keuze gemaakt voor een opslagruimte, dan schrijven wij u in en stellen samen met u een huurovereenkomst op. Daarna kunt u gelijk uw spullen in de door gehuurde opslagbox plaatsen. Het huren van een opslagruimte dient uit veiligheidsoverwegingen altijd persoonlijk te gebeuren bij de betreffende vestiging van Eurobox. Voor zakelijke huurders kan dit desgewenst ook op afstand voor u geregeld worden. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

 

Prijzen opslagruimte

 

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Amsterdam, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Schiphol, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Parellaan 2
2132 WS  Hoofddorp

Telefoon: 023 - 55 7 99 11

hoofddorp@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Joost Meerman & Bastiaan Hooning