Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Dertig verschillende maten opslagruimtes in Harmelen?

Heeft u een overvolle zolder? Of een garage waar nu echt niks meer bij kan? Of wilt u gewoon wat extra ruimte creëren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt geheel flexibel al vanaf twee weken een opslagruimte huren. Er is keuze uit dertig verschillende maten opslagruimtes. Nu denkt u waarschijnlijk meteen, welke is dan geschikt voor mijn spullen? Daar kunnen wij u uiteraard mee verder helpen. Wanneer u verder een kijkje neemt op onze website, komt u de ruimtecalculator tegen. Wanneer u deze invult, krijgt u een goede indicatie van de ruimte die het meest geschikt is voor uw goederen. Natuurlijk staan onze service medewerkers ook voor u klaar, om u een advies te geven voor de juiste maat opslagruimte in Harmelen. Zo vind u altijd een opslagruimte op maat en betaald u niet meer dan nodig, waardoor u voordeliger uit bent.

Zakelijk een opslagruimte huren in Harmelen?

Begint u net uw eigen bedrijf? Of heeft u opslag nodig voor uw bedrijfsvoorraden of voor het archief? In Harmelen hebben wij daar de meest passende oplossing voor met een opslagruimte op maat. Dus zowel particulier als zakelijk kunt gemakkelijk een flexibele opslagruimte huren bij ons. Flexibiliteit is vaak een vereiste. Gezien de vele formaten die wij beschikbaar hebben, streven wij ernaar om u een passende oplossing te bieden. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw opslagbehoefte veranderd, dan kunt u desgewenst verhuizen naar een grotere of kleinere opslagruimte. De omzetting naar de gewenste ruimte, regelen wij kosteloos voor u. Mocht u geen gebruik meer willen maken van de box, dan heeft u een opzegtermijn van slechts twee weken.

Meer weten over de opslagruimtes in Harmelen?

Wanneer u meer informatie wilt over de opslagruimtes in Harmelen, staat het u uiteraard vrij om even verder een kijkje te nemen op onze website. Daar vind u onder andere informatie over de ruimtecalculator, onze verpakkingsmaterialen en transportmogelijkheden. Mocht u liever persoonlijk informatie of advies willen, neemt u dan contact met ons op via onze contactgegevens aan de rechterzijde. Dan nemen onze service medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard bent u ook van harte welkom op een van onze locaties voor meer informatie of een vrijblijvende rondleiding.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Kamerik, Linschoten, Harmelen, Montfoort, Nieuwerbrug, Vleuten en Kockengen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Kuipersweg 33

3449 JA Woerden

telefoon 0348 409213

Mail: info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag 10:00 - 17:00

dinsdag 10:00 - 17:00

woensdag gesloten

donderdag 10:00 - 17:00

vrijdag 10:00 - 17:00