Eurobox, Opslagruimte voor iedereen uit de Haarlemmermeer!

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Eurobox, Opslagruimte voor iedereen uit de Haarlemmermeer!

Gunstig gelegen, in het hart van de Haarlemmermeer, vindt u het professionele opslagbedrijf Eurobox op het Hoofddorpse bedrijventerrein Graan voor Visch-Zuid. Het gebouw van Eurobox is goed bereikbaar voor iedereen uit de Haarlemmermeer aangezien het gunstig gelegen is langs de ringweg van Hoofddorp. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 2 weken en met uw persoonlijke toegangscode en uw eigen sleutel heeft u 7 dagen per week tussen 6:00 en 23:00 uur zelfstandig toegang tot het gebouw van Eurobox en de door u gehuurde opslagruimte. Alle ruimtes bij Eurobox zijn verwarmd en geventileerd zodat uw goederen uitstekend geconditioneerd zijn opgeslagen. Bij Eurobox Mini Opslag heeft u de beschikking over goed beveiligde en zeer voordelige opslagboxen.

Opslagruimte in de regio Haarlemmermeer

De gunstige ligging van Eurobox in de Haarlemmermeer ten opzichte van Schiphol, de Randstad en de snelwegen maken Eurobox Self Storage Hoofddorp een uitstekend bereikbare uitvalbasis om uw goederen op te slaan. Aangezien wij opslagruimtes in zeer veel verschillende afmetingen aanbieden kunnen wij u daarnaast altijd een opslag op maat aanbieden waarbij wij zorgvuldig rekening houden met uw specifieke wensen. Het opslaan van een inboedel vraagt immers andere afmetingen dan het opslaan van uw archief of voorraad. De ervaren medewerkers van Eurobox kunnen u in alle gevallen uitstekend informeren over uw opslagvragen. 

Opslagruimte huren in de Haarlemmermeer voor korte of lange termijn

Eurobox is zeer flexibel, u kunt zo kort of lang als u wilt opslagruimte huren. Onze kortste huurperiode is 14 dagen, de langste huurtermijn bepaalt u uiteindelijk zelf. Heeft u uw opslagruimte niet meer nodig dan hanteren wij een opzegtermijn van slechts 14 dagen. Zo zit u nooit aan een langlopende huurovereenkomst vast. Ook verhuizen van formaat opslagruimte is te allen tijde mogelijk. Indien u een kleinere of juiste grotere opslag nodig heeft neemt u contact op met de servicemedewerker en deze zal samen met u uw opslagwensen vastleggen en een bijbehorende opslagruimte met u uitzoeken. Voor het verhuizen van formaat geldt dat dit ten alle tijde gratis is. Alle particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar (tijdelijke) opslag in de Haarlemmermeer zijn van harte welkom op onze vestiging in Hoofddorp voor een vrijblijvende rondleiding, neemt u gerust contact met ons op.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Amsterdam, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Schiphol, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Parellaan 2
2132 WS  Hoofddorp

Telefoon: 023 - 55 7 99 11

hoofddorp@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Joost Meerman & Bastiaan Hooning