Opslagruimte huren Haarlemmerliede

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren Haarlemmerliede

Opslagruimte Waarderpolder Haarlem

Als u gevestigd of woonachtig bent in Haarlemmerliede is het handig om te weten dat u eenvoudig opslagruimte in uw buurt kunt huren. Via Penningsveer of De Liede bent u binnen 5 minuten met de auto bij Eurobox Self Storage in Haarlem aan de Oudeweg waar u voor kortere of langere tijd een opslagruimte kunt huren. U kunt bij ons opslagruimte huren als particulier maar zeker ook bedrijfsmatig. Het is goed te weten dat wij uitsluitend opslagruimte verhuren waar u als onze klant als enige in kunt: een veilig idee! U krijgt hiervoor als klant 7 dagen per week zelfstandig toegang tot ons pand van zes uur in de ochtend tot elf uur s ’avonds.

Korte of lange periode een opslagruimte huren vlakbij Haarlemmerliede.

Wilt u voor een verbouwing of verhuizing een opslagruimte huren in de omgeving van Haarlemmerliede? Bij Eurobox kan het allebei. U huurt al een opslagruimte vanaf 14 dagen en er is geen maximale termijn. Zo hebben wij klanten in onze andere opslagvestigingen die wij langer dan 10 jaar onze klant mogen noemen. U bepaalt zelf tot op de dag nauwkeurig hoe lang u de opslagruimte wenst te huren. Wij zijn ook voor zakelijke huurders van opslagruimte een flexibele partner. Wij hanteren ook voor bedrijven flexibele huurtermijnen! Wel hebben we een opzegtermijn van 14 dagen voor onze standaard huurovereenkomsten. Heeft u toch te veel of te weinig opslagruimte? U kunt bij Eurobox altijd kosteloos verhuizen naar een kleiner of groter formaat opslagruimte. Zo betaalt u nooit te veel voor uw opslagruimte.

Verwarmde, geventileerde opslagruimte huren in Haarlemmerliede

Als u uw spullen goed wilt opbergen dan is het fijn te weten dat uw spullen bij Eurobox verwarmd en geventileerd worden opgeslagen. Uiteraard houden wij ons pand vorst vrij. Ventilatie is belangrijk om te voorkomen dat de luchtvochtigheid te hoog wordt en er vochtproblemen ontstaan bij uw spullen. Mocht u nog meer vragen hebben over de omstandigheden waaronder uw spullen worden opgeslagen, komt u dan vooral eens vrijblijvend bij ons langs voor een rondleiding. Onze ervaren medewerkers informeren u graag, neem telefonisch contact met ons op: 023 - 524 82 84 of vraag informatie aan: 

Meer informatie over opslagruimte huren

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Spaarndam, Schalkwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Waarderpolder en Santpoort.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Oudeweg 141
2031 CC Haarlem

Telefoon: 023 - 524 82 84

haarlem@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t / m zondag 06:00 - 23:00 uur

Openingstijden receptie:

maandag t / m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Storemanager

Ben van Wissen & Joost Meerman