Zoekt u ook uw eigen opslagruimte in Boskoop? Self Storage is de oplossing!

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Zoekt u ook uw eigen opslagruimte in Boskoop? Self Storage is de oplossing!

Indien u naar opslagruimte op zoek bent in Boskoop of omgeving dan is Self Storage hetgeen u nodig heeft in alle voorkomende situaties: bij een scheiding, wanneer u gaat samenwonen, bij een verbouwing of een verhuizing of wanneer u naar het buitenland vertrekt. Kortom genoeg redenen waarvoor een opslagruimte mogelijkheden kan bieden. In Boskoop hebben wij een zeer uitgebreid assortiment opslagruimtes. U kunt denken aan meer dan dertig verschillende formaten. Op deze manier kunnen wij altijd een opslagunit voor u uitkiezen, waar uw spullen goed in passen en betaald u niet meer dan nodig.

Opslagruimte in Boskoop, huren werkt als volgt:

Allereerst is het gemakkelijk dat u bepaald welk formaat opslagruimte bij uw goederen past. Dit kunt u bepalen door contact met ons op te nemen, via telefoon of via het contactformulier. Samen met u kunnen wij bepalen welke opslagunit het meest geschikt is. Dit kan door een bezichtiging bij ons, zodat wij de opslagruimtes aan u kunnen laten zien of door het met u door nemen van de op te bergen spullen. Wanneer u de juiste opslagruimte heeft geselecteerd maken we samen met u een huurovereenkomst op. Bij het aangaan van de huurovereenkomst hebben wij een kopie van een geldig legitimatiebewijs nodig, een recente adresbevestiging en dient u de eerste factuur bij ons aan de balie via Pin of contact te voldoen. De huurovereenkomst wordt iedere maand automatisch verlengd tot het moment dat u zelf opzegt. Opzeggen kan 14 dagen voor de nieuwe huurperiode door middel van een email of brief. Wanneer u in de storage bent kunt u bij ons aan de balie het opzegformulier invullen. Bij het aangaan van uw huurovereenkomst, leggen wij u alles haarfijn uit. Zo krijgt u na betaling een persoonlijke toegangscode voor de in- en uitgang van de opslagruimte in de omgeving van Boskoop.

Voordelige opslagruimtes in Boskoop

Voor meer informatie over onze voordelige opslagruimtes in Boskoop kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging van onze self storage of kunt u via ons terugbelformulier ons verzoeken contact met u op te nemen op een door u gewenst tijdstip. De openingstijden van de receptie zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur. Hier kunt u ook terecht voor het aanschaffen van verhuismaterialen zoals verhuisdozen, inpakpapier, noppenfolie en bank- of matrashoezen.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Waddinxveen, Haastrecht, Reeuwijk, Boskoop, Bodegraven, Moordrecht, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouderak en Stolwijk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Vraag naar de voorwaarden

Adres:

Groningenweg 10

2803 PV GOUDA

telefoon 0182 - 748 275

Mail: gouda@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00 

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag van 10:00 tot 16:00

Openingstijden receptie feestdagen:
Zaterdag 31 december 10:00 tot 14:00 uur
Zondag 1 januari gesloten
Maandag 2 januari 9:00 tot 18:00 uur

Storemanager

Rick Bink & Ric van der Weegen