Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

U wilt opslagruimte huren in de omgeving van Bergen op Zoom?

Vlakbij Bergen op Zoom is opslagruimte te huur in Roosendaal. Wij bieden u verwarmde, beveiligde opslag in een goed bereikbare omgeving en met ruime openingstijden. Huur een opslagruimte bij Eurobox Mini Opslag en u profiteert van onze laagste prijs garantie. Op nog geen 15 minuten rijden van Bergen op Zoom treft u een vestiging van Eurobox. Het gebouw van Eurobox is gunstig gelegen aan de A17 op industrieterrein Borchwerf en vanuit Bergen op Zoom en omgeving goed bereikbaar met de auto. U vindt ons direct naast het RBC stadion en tegenover de Sensus Suikerunie fabriek. Met het nabij gelegen treinstation zijn wij ook bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tijdelijke opslagruimte huren in Bergen op Zoom en omgeving?

Bij Eurobox in de regio Bergen op Zoom kunt u al een opslagruimte huren vanaf 2 weken en met uw persoonlijke toegangscode en sleutel heeft u vervolgens 7 dagen per week tussen 6:00 en 23:00 uur toegang tot het beveiligde pand en uw eigen opslagruimte. Bij Eurobox Mini Opslag heeft u de beschikking over goed beveiligde (o.a. met permanente camera bewaking, inbraakalarm en een brandalarm) en de keuze uit een breed aanbod van zeer voordelige opslagruimtes. Zo hebben wij ruimtes van 1 vierkante meter tot 50 vierkante meter groot en vele tussenmaten per direct te huur.  Onze storemedewerkers kunnen u deskundig adviseren bij de keuze van uw box. Particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar (tijdelijke) opslag zijn van harte welkom op onze vestiging voor een vrijblijvende rondleiding.

Openingstijden van opslagruimte verhuur in en nabij Bergen op Zoom.

Door de zeer ruimte openingstijden is flexibiliteit gegarandeerd, u kunt 365 dagen in het jaar bij de door u gehuurde opslagruimte in de regio Bergen op Zoom. Het opslagbedrijf en de gehuurde opslagruimte is dagelijks voor u beschikbaar tussen zes uur in de ochtend tot elf uur in de avond. De openingstijden van de shop zijn op werkdagen van tien tot vijf uur. Heeft u vragen over het huren van opslagruimte, het regelen van transport of de aanschaf van verhuismaterialen? Komt u dan gerust langs of neem contact met ons op.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge en Essen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Borchwerf 2

4704 RG Roosendaal

telefoon 0165 395047

Mail: info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag 10:00 - 17:00

dinsdag 10:00 - 17:00

woensdag gesloten

donderdag 10:00 - 17:00

vrijdag 10:00 - 17:00