U wilt opslagruimte huren in Bergen op Zoom?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

U wilt opslagruimte huren in Bergen op Zoom?

In Bergen op Zoom is opslagruimte te huur aan de Wattweg 5. Wij bieden u verwarmde, beveiligde opslag in een goed bereikbare omgeving en met ruime openingstijden. Huur een opslagruimte bij Eurobox Mini Opslag en u profiteert van onze laagste prijs garantie. Vlakbij het centrum van BoZ zoals inwoners het vaak noemen vind u het nieuwbouw self storage gebouw waar u opslagruimte kunt huren. Het gebouw van Eurobox is gunstig gelegen en vanuit Bergen op Zoom en omliggende woonplaatsen zoals Roosendaal en Hoogerheide goed bereikbaar met de auto. U vindt ons vlakbij het treinstation. Hiermee zijn wij ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tijdelijke opslagruimte huren in Bergen op Zoom?

Bij Eurobox in Bergen op Zoom kunt u al een opslagruimte huren vanaf 2 weken en met uw persoonlijke toegangscode en sleutel heeft u vervolgens 7 dagen per week tussen 6:00 en 23:00 uur toegang tot het beveiligde pand en uw eigen opslagruimte. Bij Eurobox Mini Opslag heeft u de beschikking over goed beveiligde (o.a. met permanente camera bewaking, inbraakalarm en een brandalarm) en de keuze uit een breed aanbod van zeer voordelige opslagruimtes. Zo hebben wij ruimtes van 1 vierkante meter tot 50 vierkante meter groot en vele tussenmaten per direct te huur.  Onze storemedewerkers kunnen u deskundig adviseren bij de keuze van uw box. Particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar (tijdelijke) opslag zijn van harte welkom op onze vestiging aan de Wattweg 5 in Bergen op Zoom voor een vrijblijvende rondleiding.

Openingstijden van opslagruimte verhuur in en nabij Bergen op Zoom.

Door de zeer ruimte openingstijden is flexibiliteit gegarandeerd, u kunt 365 dagen in het jaar bij de door u gehuurde opslagruimte in Bergen op Zoom. Het opslagbedrijf en de gehuurde opslagruimte is dagelijks voor u beschikbaar tussen zes uur in de ochtend tot elf uur in de avond. De openingstijden van de shop zijn op werkdagen van 9 tot 18 uur. Heeft u vragen over het huren van opslagruimte, het regelen van transport of de aanschaf van verhuismaterialen? Komt u dan gerust langs of neem contact met ons op.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom