Een opslagruimte huren dichtbij Amsterdam

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Een opslagruimte huren dichtbij Amsterdam

Om te voorzien in de behoefte aan een kwalitatief goede opslagruimte in de omgeving van Amsterdam heeft Eurobox Self Storage een opslagvestiging geopend aan de Parellaan 2 in Hoofddorp. Het van alle gemakken voorziene opslagbedrijf van Eurobox geeft zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid opslagruimte te huren onder perfecte omstandigheden. De opslagruimtes van Eurobox zijn in zeer veel formaten verkrijgbaar waardoor u altijd een opslagruimte op maat kunt huren. Door de zeer ruime openingstijden heeft u altijd zelfstandig toegang tot de door u gehuurde ruimte, u kunt 7 dagen per week, 365 dagen per jaar van 06:00 tot 23:00 uur bij uw eigen ruimte.

Met opslagruimte de beste vlakbij Amsterdam!

De slogan van Eurobox luidt niet voor niets: “met ruimte de beste”, dat merkt u aan onze dienstverlening, faciliteiten en opslagruimtes, wij bieden de meest uitgebreide service op het gebied van opslagruimte verhuur in de buurt van Amsterdam. Indien u bij ons opslagruimte huurt zult u ontdekken dat wij meer doen dan in uw opslagbehoefte voorzien. Zo bieden wij u een uitgebreid assortiment verhuisartikelen aan zoals onder andere verhuisdozen, matrashoezen en noppenfolie. Daarnaast kunnen wij u ook van transport voorzien, zoals een aanhangwagen of een verhuisbus, zodat u uw goederen veilig, gemakkelijk en droog kunt overbrengen naar Eurobox. Wilt u liever uw verhuizing overlaten aan een specialist? Ook daarin kan Eurobox voorzien middels onze unieke verhuisservice. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de aanvullende diensten welke Eurobox u te bieden heeft, kijkt u gerust even verder op onze website voor meer informatie.

Meer weten over onze opslagruimtes voor Amsterdam?

De Eurobox Self Storage vestiging Hoofddorp ligt zeer dichtbij Amsterdam en is uitstekend bereikbaar doordat deze aan de doorgaande wegen ligt. De doorgaande wegen sluiten aan op de snelwegen A4, A5 en A9 waardoor uw opslagruimte snel te bereiken is. Bij Eurobox Self Storage begrijpen wij dat u goed geïnformeerd wilt worden over de opslag van uw dierbare en/of kostbare goederen, onze servicemedewerkers kunnen u uitgebreid informeren en tevens deskundig adviseren bij de keuze van uw opslagruimte. U kunt telefonisch contact opnemen met de vestiging voor de regio Amsterdam op telefoonnummer 023-5579911 of per e-mail.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Amsterdam, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Schiphol, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Parellaan 2
2132 WS  Hoofddorp

Telefoon: 023 - 55 7 99 11

hoofddorp@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Joost Meerman & Bastiaan Hooning