opslagruimte Stolwijk

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

opslagruimte Stolwijk

Op zoek naar een passende opslagruimte in de nabije omgeving van Stolwijk? Dan ben je bij Eurobox Self Storage aan de Groningenweg 10 te Gouda aan het juiste adres. Onze allernieuwste hypermoderne vestiging te Gouda bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van hartje Stolwijk. Eurobox Self Storage biedt u 365 dagen per jaar verwarmde en geconditioneerde opslagruimtes aan tegen zeer scherpe tarieven. Onze panden zijn voor huurders vrij toegankelijk tussen 06:00 en 23:00 uur. Het ruime scala formaten opslagruimte bieden ons de luxe om voor iedere opslagvraag een passende oplossing aan te dragen. Ons streven is dat u altijd gebruik kunt maken van opslag op maat: bij Eurobox betaalt u nooit voor ruimte die u in de praktijk niet nodig heeft.

Graag het benodigde formaat berekenen? De speciaal door Eurobox ontwikkelde ruimtecalculator geeft u een goede indicatie van het benodigde formaat opslagruimte. Na het maken van de berekening kunt u direct een offerte aanvragen.

Zekerheid, flexibiliteit en transparantie

De termen zekerheid, flexibiliteit en transparantie staan bij Eurobox Gouda zeer hoog in het vaandel. U kunt al gebruik maken van een opslagruimte nabij Stolwijk vanaf 2 weken, daarnaast kunt u met een inachtneming van 14 dagen zelf beslissen wanneer u de overeenkomst eindigt. Dit hoeft dus niet de 1ste of laatste van de maand te zijn. Eurobox adverteert altijd met prijzen inclusief gratis verzekering tot €5000,-, de prijzen waar wij mee adverteren zijn de prijzen die u daadwerkelijk per maand gaat betalen. Bij Eurobox Self Storage staat u nooit voor verrassingen en weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Wij hanteren geen verborgen kosten, verlangen géén waarborgsom en doen niet aan tussentijdse huurverhogingen. Na opzegging betalen wij niet gebruikte huurpenningen direct aan u terug. Bij het aangaan van een huurovereenkomst betaalt u éénmalig een cilinderslot ter waarde van € 12,50. Met de aanschaf van deze niet inbraakgevoelige cilinder bent u direct gratis verzekerd tot €5000,- tegen brand, braak en schade.

Voordelen opslag bij Stolwijk op een rij

 • Verwarmde en geventileerde opslagruimtes;
 • Inpandig laden en lossen;
 • Camerabeveiliging;
 • Individueel alarm op uw ruimte;
 • Geen waarborgsom;
 • Korte huurtermijnen vanaf 2 weken;
 • Geen verborgen kosten;
 • 14 dagen opzegtermijn op iedere dag van de maand opzegbaar;
 • Geen tussentijdse huurverhogingen;
 • 30 verschillende formaten;
 • Gratis verzekering tot € 5000,-;
 • Vervoersmogelijkheden zoals busverhuur of aanhangwagen;

Direct een bezoekafspraak inplannen? Plan deze hier: 

bezoekafspraak

Wenst u naar aanleiding van het bovenstaande nog aanvullende informatie over de opslag te huur bij Stolwijk? ? Neem dan direct contact op met de ervaren storemanager. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar op telefoonnummer 0800-2226222 of per mail via info@euroboxselfstorage.nl. Ook op zaterdagen zijn wij voor u aanwezig tussen 10:00 en 16:00.

Eurobox Self Storage Met Ruimte De Beste ook in Stolwijk!

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Waddinxveen, Haastrecht, Reeuwijk, Boskoop, Bodegraven, Moordrecht, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouderak en Stolwijk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Vraag naar de voorwaarden

Adres:

Groningenweg 10

2803 PV GOUDA

telefoon 0182 - 748 275

Mail: gouda@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00 

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag van 10:00 tot 16:00

Openingstijden receptie feestdagen:
Zaterdag 31 december 10:00 tot 14:00 uur
Zondag 1 januari gesloten
Maandag 2 januari 9:00 tot 18:00 uur

Storemanager

Rick Bink & Ric van der Weegen