Opslagruimte Gouderak

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte Gouderak

Bent u op zoek naar een goedkope opslagruimte in de buurt van Gouderak? Dan kunt u terecht bij Eurobox Self Storage in Gouda. Eurobox Self Storage is een groeiend en dynamisch bedrijf. De vestiging in Gouda is alweer de zevende vestiging van Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage is gevestigd aan de Groningenweg 10, 2803 PV in Gouda. Vanuit Gouderak is het nog geen kwartiertje rijden met de auto naar deze vestiging. Door onze scherpe prijs en de beste kwaliteit is het ook vanuit Gouderak goed huren bij Eurobox. Wij bieden ruim veertig verschillende formaten opslagruimte aan. Door deze grote variëteit aan opslagruimte heeft Eurobox Self Storage altijd een opslagruimte beschikbaar voor ieders opslagbehoefte. Een opslagruimte bij Eurobox Self Storage is te gebruiken voor verschillende doeleinden. U kunt een opslagruimte huren wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen in de buurt van Gouderak, gaat verbouwen, tijdelijk of voor vaste opslag van uw seizoensspullen of voor bedrijfsarchieven en voorraden.

Voordelen opslagruimte huren in Gouderak

Wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage maakt u automatisch gebruik van een groot aantal voordelen van het huren bij Eurobox Self Storage. Zo heeft u heeft zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur onbeperkt toegang tot uw opslagruimte. Uw opslagruimte is gratis verzekerd tot €5000,-. Eurobox Self Storage biedt de laagste prijs garantie. U zit niet vast aan lange termijn contracten, Eurobox Self Storage hanteert namelijk een opzegtermijn van maar veertien dagen.

Veilige opslagruimte huren bij Eurobox

Uw spullen staan bij Eurobox gegarandeerd veilig opgeslagen. Alle opslagruimtes zijn namelijk voorzien van een eigen alarm. Verder werkt Eurobox Self Storage samen met een gerenommeerd beveiligingsbedrijf. Op de tijden dat er geen personeel van Eurobox Self Storage aanwezig is, komt dit beveiligingsbedrijf regelmatig langs om een oogje in het zeil te houden. Wanneer uw opslagbehoefte veranderd kunt u bij Eurobox Self Storage altijd verhuizen naar een andere opslagruimte. U kunt zowel naar een kleinere als naar een grotere opslagruimte verhuizen. Dit kan zo vaak als u zelf wilt en is uiteraard altijd kosteloos. Gezien al deze voordelen is Eurobox Self Storage bij uitstek de beste en goedkoopste plek om uw spullen op te slaan wanneer u opslagruimte zoekt in de buurt van Gouderak. 

Prijzen opslagruimte

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Waddinxveen, Haastrecht, Reeuwijk, Boskoop, Bodegraven, Moordrecht, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouderak en Stolwijk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Vraag naar de voorwaarden

Adres:

Groningenweg 10

2803 PV GOUDA

telefoon 0182 - 748 275

Mail: gouda@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00 

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag van 10:00 tot 16:00

Openingstijden receptie feestdagen:
Zaterdag 31 december 10:00 tot 14:00 uur
Zondag 1 januari gesloten
Maandag 2 januari 9:00 tot 18:00 uur

Storemanager

Rick Bink & Ric van der Weegen