Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren Gorinchem Opslagruimte huren in Gorinchem

Bent u op zoek naar opslagruimte in Gorinchem? Wij hebben altijd een voordelige opslagruimte voor u te huur. Of u nu zakelijk of privé een opslagruimte nodig heeft, door de ruime sortering formaten is er altijd een geschikt formaat voor uw inboedel, voorraad of archief te huur in Gorinchem. Wij doen er alles aan om het huren van een opslagruimte voor u als klant zo makkelijk, voordelig en veilig mogelijk te maken. 

Op zoek naar verwarmde opslagruimte in Gorinchem? 

Als u verwarmde opslagruimte in Gorinchem zoekt kunt u uiteraard bij ons terecht, wij verhuren deze aan de Spijksedijk. Alle opslagruimtes zijn verwarmd waardoor u uw goederen ook in de winter comfortabel kunt opslaan. Bent u benieuwd naar de condities waaronder uw goederen worden opgeslagen? Komt u gerust eens vrijblijvend bij ons kijken voor een rondleiding. Het is voor veel van onze klanten fijn om gezien te hebben voor zij een beslissing nemen.  

Toegankelijke opslagruimte huren in Gorinchem? 

Indien u op zoek bent naar een opslagruimte waar u regelmatig bij kunt dan kunnen wij u dat bieden. Onze opslagruimtes zijn ook in de avonduren en het weekend voor u bereikbaar. Wij slaan uw spullen niet op in een container in een grote loods maar u slaat zelf uw spullen op in een afgezonderde individuele opslagruimte waar alleen u zelf als klant bij kunt. Vaak kunt u bij ons binnen in het gebouw laden en lossen. 

Offerte aanvraag

Vul svp uw voorletters en achternaam in.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Spijksedijk 28i

4297 GN Gorinchem

telefoon 0183 628 690

Mail: info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag 10:00 - 17:00

dinsdag Gesloten

woensdag Gesloten

donderdag 10:00 - 17:00

vrijdag 10:00 - 17:00

zaterdag Gesloten

zondag Gesloten