Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Breda?

In Breda heeft de opslagvestiging veel verschillende opslagruimtes. Deze variëren allemaal één tot vijftig vierkante meter. Zo is er voor iedere opslagbehoefte een passende ruimte! Wilt u slechts een aantal verhuisdozen opslaan die thuis in de weg staan of uw volledige inboedel terwijl u tussen twee woningen zit? Wij hebben voor u de juiste opslagruimte, u betaald dan ook niet voor ruimte welke u niet nodig heeft. De ruimtes mogen worden voorzien van stellingen zodat u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten.

Opslagruimte bij de woonboulevard Breda

Zoekt u opslagruimte in Breda dan bent u bij ons aan het juiste adres de vestiging aan De van Reijtstraat ligt pal naast de woonboulevard XXL Breda. Heeft u de meubelen naar uw smaak gezien en kunt u ze nog niet thuis kwijt? Geen probleem bij ons huurt met een handomdraai een opslagruimte op maat. U kunt de opslagruimte zolang of zo kort huren als u nodig heeft. 

Advies over het huren van opslagruimte in Breda?

Heeft u moeite met het bepalen van het formaat? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag, door onze jarenlange informatie kunnen wij u goed informeren over het formaat wat passend is voor de meubelen welke u wilt opslaan. U kunt ook de ruimtecalculator invullen, deze zal u 

Er is dus altijd een ruimte die past bij u en uw opslagbehoefte. Als u nog andere specifieke wensen of vragen heeft over de opslagruimte of de aanvullende diensten dan kunt u altijd bij ons terecht. U kunt dan contact opnemen met ons via de mail of telefoon of u kunt langskomen bij een van de vestigingen voor een vrijblijvende rondleiding. 

 

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Van de Reijtstraat 51 a

4814 NE  Breda

telefoon 076-5217735

Mail: info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag 10:00 - 17:00

dinsdag 10:00 - 17:00

woensdag gesloten

donderdag 10:00 - 17:00

vrijdag 10:00 - 17:00