Verhuisservice

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Verhuisservice

Verhuizen is een vak apart, indien u daar hulp bij nodig heeft kan Eurobox Self Storage u hiermee helpen. Met onze vakbekwame partners bieden wij u onze verhuisservice aan. Wij hebben samenwerkingen met partners waarvoor wij qua kwaliteit van de verhuizing in kunnen staan, door de veelal jarenlange samenwerking hebben wij voor u reeds de betrouwbaarste verhuizers uitgezocht. 

Verhuisservice op maat

De verhuisservice van Eurobox Self Storage is een service op maat, samen met u wordt bepaald hoeveel hulp u in wilt schakelen. Zo kunnen wij alleen zorg dragen voor een chauffeur en het vervoer indien u zelf genoeg helpende handen klaar kunt hebben staan. Heeft u dit niet dan kan het aanbod desgewenst uitgebreid worden met extra verhuizers. In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om een verhuislift in te schakelen bij de verhuizing, ook dit kunnen onze partners voor u! Wilt u uw gehele verhuizing uit handen geven dan is dit uiteraard ook mogelijk, indien gewenst kunnen uw meubelstukken voor u gedemonteerd worden en al uw huisraad voor uw ingepakt worden zonder dat u dit zelf hoeft te doen! 

Eurobox Verhuisservice: U bepaald zelf hoeveel verhuishulp u nodig heeft van en naar de opslagruimte. 

Tarieven verhuisservice

De Eurobox verhuisservice op maat is de goedkoopste manier van verhuizen, u bepaald zelf wat u nodig heeft voor uw verhuizing en bent er op deze manier van verzekerd dat uw verhuizing naar of van een Eurobox vestiging vele malen goedkoper zal uitpakken dan met een traditioneel verhuisbedrijf. Hieronder treft u de tarieven aan van het huren van onze bussen. Wilt u zich laten verhuizen dan kunnen wij u in contact brengen met een verhuizer die u een prijsopgave zal geven voor het vervoer naar of van onze vestingen. 

Verhuiswagen met laadklep € 70,- voor een halve dag of € 110,- per kalenderdag, daarnaast dient u de verhuiswagen voor eigen kosten af te tanken.

Verhuisbus € 60,- voor een halve dag of € 90,- per kalenderdag, daarnaast dient u de verhuisbus voor eigen kosten af te tanken.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie.