Opslagruimte huren Santpoort

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren Santpoort

Bent u op zoek naar een plek waar u snel en voordelig in de buurt van Santpoort opslagruimte kunt huren? Dan kunt u vanaf heden bij Eurobox Self Storage in Haarlem terecht. Bij onze nieuwe locatie aan de Oudeweg kunt u vlakbij Santpoort een opslagruimte huren. Met onze ruime keuze in opslagruimte huurt u altijd een opslagruimte op maat, zo betaald u niet voor een te grote opslagruimte. Onze huurtermijnen zijn zeer flexibel, en iedere dag van de maand opzegbaar indien u dit 14 dagen van te voren doorgeeft aan ons! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden: 

Offerte opslagruimte aanvragen

Veilige opslagruimte huren bij Santpoort

Wilt u voor een verhuizing in de buurt van Santpoort een opslagruimte huren? Maak dan kennis met de uitstekende beveiligde opslagruimte van Eurobox Self Storage:

  • Eigen inbraakalarm op uw ruimte;
  • Camerabewaking in en rondom het pand;
  • Toegangscontrole;
  • Brandmeldcentrale;

Bij Eurobox leveren wij daarnaast graag dat beetje extra service. Als u bij ons een veilige opslagruimte van tenminste 3 vierkante meter huurt voor een periode van minimaal 1 maand, dan bieden wij u een dag gratis gebruik van de gesloten aanhangwagen aan. Zo kunt u met gratis vervoer uw eigendommen veilig van Santpoort naar uw opslag verhuizen.

Eenvoudig een busje huren dichtbij Santpoort

Als uw auto niet voorzien is van een trekhaak of liever een busje wilt huren dan kan dat ook bij Eurobox. Wij verhuren een Ford Transit busje met een inhoud van 8 kubieke meter. Wilt u het busje huren om uw spullen uit Santpoort naar de opslagruimte te brengen? Het enige wat u dan hoeft te doen is een reservering plaatsen bij onze receptie of even telefonisch contact met onze vestiging in Haarlem opnemen op telefoonnummer 023-524828.

Er zijn uiteraard wat voorwaarden voor het huren van een busje. Zo dient u minimaal 21 jaar of ouder te zijn en uiteraard in het bezit bent van rijbewijs B. Huren van he busje in de buurt van Santpoort kan op doordeweekse dagen voor een halve of hele kalenderdag, tegen voordelige tarieven van respectievelijk €60,- en €90,- (inclusief BTW). In hete weekend verhuren wij het busje uitsluitend voor hele dagen in verband met de beperkte openingstijden van de receptie. Naast de huurprijs vragen wij u vooraf een waarborg van tweehonderdvijftig euro (€250,00) te voldoen.  De waarborgsom ontvangt u uiteraard direct weer terug van ons bij het schadevrij en schoon inleveren van het busje. U kunt bij ons niet betalen met een creditcard.

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Spaarndam, Schalkwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Waarderpolder en Santpoort.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Oudeweg 141
2031 CC Haarlem

Telefoon: 023 - 524 82 84

haarlem@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t / m zondag 06:00 - 23:00 uur

Openingstijden receptie:

maandag t / m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Storemanager

Ben van Wissen & Joost Meerman