Opslagruimte huren bij Rotterdam The Hague Airport

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren bij Rotterdam The Hague Airport

Op zoek naar opslagruimte bij Rotterdam The Hague Airport?

De unieke voordelen van onze opslagruimte bij Rotterdam The Hague Airport. 

Ben je op zoek naar opslagruimte in de buurt van het vliegveld Rotterdam The Hague Airport? Voor uitstekende service bij de verhuur van opslagruimtes ben je bij Eurobox Self Storage altijd aan het juiste adres. Onze opslagruimte in Rotterdam zijn zowel te huur voor particulieren als bedrijven en door het zeer ruime aanbod van verschillende groottes hebben we altijd een opslagruimte te huur op maat. Het team van Eurobox Self Storage legt graag uit wat wij hierin voor u kunnen betekenen. 

Maak een vrijblijvende afspraak voor het bezichtigen van opslagruimte bij Rotterdam The Hague Airport

Eurobox Self Storage heeft u veel te vertellen als het gaat om het huren van opslagruimte, onze panden zijn uitstekend ingericht voor het opslaan van uw dierbare goederen, zo zijn de opslagruimtes niet alleen verwarmd maar ook geventileerd, en daarmee prima geconditioneerd voor de opslag van uw voorraad of inboedel!

Wilt u meer weten over onze opslagmogelijkheden of heeft u vragen over onze dienstverlening? Eurobox is altijd bereid om uw wensen met u te bespreken. Neem contact op met ons team en maak een afspraak bij onze opslagruimte verhuurvestiging in Rotterdam The Hague Airport.

Prijzen opslagruimte Rotterdam The Hague Airport.

Opslagruimte huren hoeft niet duur te zijn, de prijzen van opslagruimtes lopen erg uiteen. Doordat Eurobox Rotterdam het grootste aanbod formaten opslagruimtes heeft kunt u altijd een opslagruimte op maat huren, u betaald op deze wijze nooit voor meters opslagruimte welke u niet nodig heeft. Eurobox Rotterdam biedt u een all-in prijs, geen nare verrassingen, geen bijkomende maandelijkse kosten zoals verzekeringen, u ontvangt van ons een goedkope prijs voor het huren van opslagruimte inclusief verzekering! Tevens brengen wij u geen administratie- en/of inschrijfkosten in rekening én verhogen wij niet onaangekondigd huurprijzen met tientallen procenten. Wilt u de prijs weten van de opslagruimte welke u nodig heeft? Wij adviseren u graag even over de grootte en de prijs, neem vrijblijvend contact op met onze vestiging in Rotterdam The Hague Airport! 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William