Opslagruimte huren in Nieuwerkerk aan den IJssel

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar opslagruimte in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel? Of u nu zakelijk of particulier op zoek bent naar opslagruimte in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel, bij ons kunt u eenvoudig opslagruimte huren in Capelle aan den IJssel, vlakbij Rotterdam. De vestiging in Capelle aan den IJssel aan de Rivium Boulevard is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A16 en de N210.

Osplagruimte Nieuwerkerk

Welk formaat opslagruimte huren in Nieuwerkerk aan den IJssel? 

Indien u nog niet weet welk formaat opslagruimte u wilt huren in Nieuwerkerk aan den IJssel hebben wij voor u 2 oplossingen. Wij kunnen u deskundig advies geven, in dat geval nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding waarbij wij uw wensen kunnen inventariseren en dit kunnen vertalen naar de gewenste opslagruimte, uiteraard kunnen wij u ook telefonisch nader informeren. Daarnaast zou u onze ruimtecalculator in kunnen vullen. Deze berekent snel en eenvoudig voor u hoeveel ruimte u nodig heeft en na het invullen krijgt u een voorbeeld te zien, is het naar wens dan kunt u vervolgens zeer eenvoudig een ruimte reserveren. 

Is er altijd opslagruimte in Nieuwerkerk aan den IJssel beschikbaar? 

Het antwoord op de vraag of er altijd opslagruimte in Nieuwerkerk aan den IJssel beschikbaar is is ja!. Wij kunnne altijd uw inboedel of zakelijke goederen huisvesten. Echter is het wel zo dat wij u adviseren om het door u gewenste formaat opslagruimte van te voren te reserveren. Zo weet u zeker dat u op het door u gewenste tijdstip over de door gewenste formaat opslagruimte kunt beschikken. Op deze wijze hoeft u geen te grote ruimte te huren en bent u altijd voordeliger uit! Wilt u gelijk een ruimte reserveren? Neem dan even contact met ons op of kijk op onderstaande link in waarna wij u zo spoedig mogelijk nader zullen informeren: 

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Zevenhuizen, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ridderkerk, Moordrecht en Waddinxveen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Opslagruimte aanbieding

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Romana Kosic & Sjoerd Blom