• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte Hoofddorp

Als u in Hoofddorp een opslagruimte wilt huren, is er maar een bedrijf wat u hiermee kan bedienen. Eurobox: als enige Self Storage écht gevestigd en centraal aan de uitvalswegen op de hoek Parellaan en Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp gelegen. Veel mensen uit Hoofddorp kennen het pand nog als busremise van NZH en later Connexxion; in 2009 is op deze locatie na een zeer grondige verbouwing het enige Self Storage bedrijf van Hoofddorp geopend. 

Goedkope opslagruimte huren in Hoofddorp

Het feit dat wij de enige aanbieder in Hoofddorp van opslagruimte zijn, betekent niet dat onze huurprijzen van opslagruimte niet scherp zijn. Wij bieden u altijd de beste en veiligste opslag voor een zeer scherpe prijs! Door ons zeer gevarieerde aanbod van meer dan 30 formaten opslagruimte bent u er van verzekerd dat u nooit betaalt voor meters opslagruimte die u eigenlijk niet nodig heeft! Zo weet u zeker dat u de juiste prijs betaalt voor opslagprijzen voor opslag van de beste kwaliteit. 

Opslagruimte en meer.. 

Eurobox Self Storage Hoofddorp verhuurt opslagruimte aan bedrijven, verenigingen en organisaties en natuurlijk aan particulieren, maar wij doen nog veel meer! Zo verhuren wij postbussen; met een postbus bij Eurobox bent u verzekerd van een vast postadres tijdens uw verhuizing of voor uw vereniging of bedrijf. Door de goede bereikbaarheid en zeer ruime openingstijden kunt u altijd bij uw post, 7 dagen per week. Andere voorbeelden van diensten die wij u kunnen bieden in Hoofddorp:

  • Verhuur van een verhuiswagen met lift
  • Verhuur van gesloten aanhangwagens
  • Verhuisservice op maat
  • Verkoop verhuisartikelen zoals dozen e.d.
  • Verhuur stalling voor uw motorfiets

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven