Motorstalling huren

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Motorstalling huren

Bij Eurobox Self Storage in Rotterdam kunt u uw motor in een droge, schone en veilige omgeving weg zetten. De motorstalling is ruim opgezet met ruime gemarkeerde plaatsen. Een droge en verwarmde stalling voor de motorfiets is erg belangrijk voor de conditie van uw motor.

Winterstalling motorfiets

Waar gaat u uw motor in de winter stallen? Als u zuinig bent op uw motor en deze ’s winters graag veilig binnen wilt zetten is de Eurobox motorstalling een goede en goedkope oplossing. Uw motor staat bij Eurobox in een geconditioneerde en beveiligde ruimte waar alleen in het bijzijn van een Eurobox medewerker toegang mogelijk is. Het pand is onder andere voorzien van inbraakalarm, brandalarm en 24 uurs videobewaking. Daarnaast wordt het pand verwarmd (minimaal 12 graden) en geventileerd zodat uw motor onder de beste condities staat opgeslagen. Het aansluiten van uw druppellader is beperkt mogelijk, niet alle plaatsen zijn standaard voorzien van een wandcontactdoos. 

Uw motor stallen

Als u uw motor komt brengen dan kunt u deze onder begeleiding van een medewerker van Eurobox op de door u gehuurde plek zetten. De eisen welke uw verzekeraar aan u stelt ten aanzien van het op slot zetten van de motor gelden ook voor het stallen van uw motor in de motorstalling van Eurobox. Het is dan ook geen enkel probleem uw motor van uw eigen sloten te voorzien. Indien u dit wenst mag u uw motor uiteraard voorzien van uw motorhoes. Gedurende de stalling van uw motor kunt u tijdens openingstijden bij uw motor, wel vragen wij voor tussentijdse bezoeken een kleine vergoeding. De keren dat u uw motor brengt bij het begin van de stalling en weer ophaalt aan het einde van de stalling gelden uiteraard niet als bezoek en zijn zonder bijkomende kosten.  

Flexibele huurperiode

Of u nu voor langere tijd uw motor wilt stallen of alleen een winterstalling voor uw motorfiets zoekt, de huurperiode is flexibel. U zit niet vast aan lange termijn contracten en betaalt alleen voor de periode waarin de motor daadwerkelijk in stalling staat. De motorstalling is iedere willekeurige dag van de maand opzegbaar. Wel moet u rekening houden met een opzegtermijn van 14 dagen. Eventueel te veel betaalde huur ontvangt u uiteraard retour. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u terecht bij onze vestiging in Leiden.

De goedkoopste motorstalling in Rotterdam voor uw motor reserveren?

Informeer mij over het huren van een motorstalling