Motorstalling huren

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Motorstalling huren

Bij Eurobox Self Storage kunt u uw motor in een droge, schone en veilige omgeving stallen. Een droge en verwarmde stalling voor de motorfiets is erg belangrijk voor de conditie van uw motor. 

Winterstalling motorfiets

Waar gaat u uw motor in de winter stallen? Als u zuinig bent op uw motor en deze ’s winters graag veilig binnen wilt zetten is een opslagruimte bij Eurobox een goede en goedkope oplossing. Uw motor staat bij Eurobox in een geconditioneerde en beveiligde ruimte waar alleen u toegang toe heeft. Het pand is onder andere voorzien van inbraakalarm, brandalarm en 24 uurs videobewaking. Daarnaast wordt het pand verwarmd (minimaal 12 graden) en geventileerd zodat uw motor onder de beste condities staat opgeslagen. Het aansluiten van uw druppellader is niet mogelijk, uit veiligheidsoverwegingen zijn er standaard geen stroomvoorzieningen. 

Uw motor stallen

Als u uw motor komt brengen dan kunt u deze zelfstandig in de opslagruimte plaatsen, ook als het nog een dag mooi weer is zou u deze weer even kunnen ophalen. De eisen welke uw verzekeraar aan u stelt ten aanzien van het op slot zetten van de motor gelden ook voor het stallen van uw motor in de opslagruimte van Eurobox. Het is dan ook geen enkel probleem uw motor van uw eigen sloten te voorzien. Indien u dit wenst mag u uw motor uiteraard voorzien van uw motorhoes. Gedurende de stalling van uw motor kunt u dagelijks van 06:00 tot 23:00 uur bij uw motor.   

Flexibele huurperiode

Of u nu voor langere tijd uw motor wilt stallen of alleen een winterstalling voor uw motorfiets zoekt, de huurperiode is flexibel. U zit niet vast aan lange termijn contracten en betaalt alleen voor de periode waarin de motor daadwerkelijk in stalling staat. De motorstalling is iedere willekeurige dag van de maand opzegbaar. Wel moet u rekening houden met een opzegtermijn van 14 dagen. Eventueel te veel betaalde huur ontvangt u uiteraard retour. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u terecht bij onze medewerkers, selecteer u eerst de vestiging naar keuze: vestigingen. Let op! De voor een motor geschikte opslagruimtes zijn beperkt voorradig!

Gestalde motorvoertuigen zowel in opslagruimtes als eventuele gezamenlijke ruimtes voor motorstalling zijn uitgesloten van onze verzekering en dient u zelf te verzekeren. Het is raadzaam om uw verzekeraar op de hoogte te stellen dat u uw motorvoertuig bij Eurobox stalt.