Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslag langs de N206

Woensdagkrant Duin en Bollenstreek - NOORDWIJK -

Eurobox stelt zijn klanten altijd de vraag "waar kent u ons bedrijf van". Over het algemeen  krijgen zij dan als antwoord "lk rijd er regelmatig langs". Dankzij de uitstekende ligging, direct aan de N206 op industrieterrein Klei-Oost in Noordwijk, is het gebouw van Eurobox haast niet te missen! Eurobox biedt aan bedrijven en particulieren de mogelijkheid om voor korte of lange tijd een afgesloten opslagruimte te huren.

Inrichting

Zoals gezegd kennen velen het gebouw al van de buitenkant, maar wat bij iedereen de meeste indruk maakt is de manier waarop het gebouw van binnen is ingericht. Niemand verwacht dat er zo'n uitgebreid aanbod van ruimtes in "dat grote gebouw langs de N206" aanwezig is. Er zijn ruimtes beschikbaar in een bereik van 1,25 m3 t/m 62,5 m3 en u kunt al een ruimte huren vanaf € 13,- per maand! Doordat Eurobox een minimale huurperiode van slechts 2 weken hanteert zit u niet vast aan langlopende contracten.

Naast het verhuren van opslagruimtes biedt Eurobox ook een afgifte service aan. Dit is erg handig voor ondernemers die een zending verwachten maar deze niet zelf in ontvangst kunnen nemen. Of wat dacht u van het gratis lenen van een ruime, dichte aanhangwagen bij bijvoorbeeld een verhuizing.

Iedereen ervaart het als een luxe dat men met de auto naar binnen kan rijden en daardoor droog en uit de wind kan laden en lossen. Door het intoetsen van uw persoonlijke code opent u de toegangsdeur waardoor u met de auto naar binnen kunt rijden. Uw eigen opslagruimte sluit u af met een uniek slot. En met behulp van de ruimschoots aanwezige bagagekarren vervoert u al uw goederen gemakkelijk van en naar uw auto.

Veilig

Uiteraard heeft men er bij Eurobox voor gezorgd dat al uw goederen veilig staan opgeslagen. Zo is het gebouw onder andere voorzien van 24-uurs videobewaking, inbraakalarm en worden alle ruimtes verwarmd en geventileerd. En doordat u 7 dagen per week tussen 06 00 en 23 00 uur zelfstandig toegang heeft tot uw eigen opslagruimte blijft u baas over uw eigen spullen.

Klik hier voor meer informatie over Eurobox Noordwijk