• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
Krantenartikel

webwinkel, voorraad en archief

Witte Weekblad - HOOFDDORP - Je runt een webwinkel vanuit huis en hebt onvoldoende ruimte om je producten op te slaan. Of je huis is al verkocht, terwijl je nog niet in je nieuwe onderkomen kunt.

webwinkel, voorraad en archief

Maar ook ondernemers die hun archief niet langer in hun kantoorpand kwijt kunnen en vertegenwoordigers die hun eigen kleine distributiecentrum liever dicht bij huis hebben kunnen een extra opslag nodig hebben. Eurobox self storage biedt deze mogelijkheid. Met honderden opslagruimtes, van klein tot groot, voorziet Eurobox in passende oplossingen bij de vraag om opslag. De in 2009 nieuw geopende vestiging van Eurobox Self Storage in Hoofddorp begint echter alweer uit z'n jasje te groeien. In de komende maanden staat dan ook en verdubbeling van de opslagcapaciteit op stapel. "Natuurlijk zijn de ruimtes zeven dagen per week bereikbaar", vertelt Patrick Kok van Eurobox. "Iedereen krijgt een unieke code om zo het afgesloten terrein en de opslagloods binnen te kunnen komen. Zo maken onbevoegden geen kans. Dit in combinatie met ons brand- en inbraaksysteem verzekert ons ervan dat de goederen van onze klanten veilig staan. Desgewenst kan een klant zelfs nog kiezen voor een opslagruimte met een eigen alarmsysteem. Bovendien wordt het gebouw van Eurobox verwarmd en geventileerd, zodat inboedels en archieven zonder probleem voor langere tijd opgeslagen kunnen worden."

Eenmaal binnen in het opslagcentrum is de klant van alle gemakken voorzien. Patrick Kok: "Ze kunnen vrij gebruik maken van palletwagen, steekwagens en bagagekarren. Daarnaast mag iedere klant bij het inhuizen gratis gebruik maken van een gesloten aanhangwagen van Eurobox."


WIJ HELPEN JE GRAAG!

Contact opnemen met Eurobox?

Twijfel niet neem direct contact op met onze ervaren opslagspecialisten voor opslagadvies op maat! 

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven