• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
Nieuwbouw Eurobox Self Storage Leiden

- Opslagruimte Te Huur

Goed nieuws voor iedereen die opslagruimte zoekt in Leiden en omgeving! Lees onze nieuwste blog onder de foto van ons nieuwe pand: 

- Opslagruimte Te Huur

Bent u op zoek naar opslagruimte in Leiden? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Eurobox Self Storage, de specialist in het verhuren van opslagruimte in Nederland, is bezig met de bouw van een nieuw pand in Leiden. Dit pand zal het bestaande pand aanvullen en biedt u nog meer mogelijkheden om uw spullen veilig en voordelig op te slaan. In dit blog vertellen wij u alles over de voortgang van de nieuwbouw en wat u kunt verwachten van het huren van opslagruimte bij Eurobox.

Wie is Eurobox Self Storage?

Eurobox Self Storage is een bedrijf dat opslagruimte verhuurt in 8 plaatsen in Nederland. Wij hebben vestigingen in Haarlem, Bergen op Zoom, Gouda, Hoofddorp, Rotterdam, Noordwijk, Dordrecht en Leiden. Wij verhuren opslagruimte aan zowel particulieren als zakelijke klanten, voor korte of lange duur. U kunt bij ons terecht voor meer dan 30 verschillende formaten opslagruimte, variërend van 1 m2 tot 50 m2. Zo vindt u altijd een opslagruimte die past bij uw behoefte en budget.

Bij Eurobox Self Storage huurt u opslagruimte inclusief verzekering en zonder verborgen of bijkomende kosten. U betaalt alleen voor de ruimte die u gebruikt en kunt uw huurperiode altijd aanpassen of opzeggen. Alle opslagruimtes zijn uitstekend beveiligd, met veilige sloten, camerabewaking, inbraakalarm, individueel boxalarm en toegangscontrolesystemen. Alleen u heeft toegang tot uw opslagruimte, met uw eigen sleutel en toegangscode.

Naast het verhuren van opslagruimte bieden wij ook aanvullende diensten aan, zoals postbusverhuur en het huren van een verhuiswagen, bestelbus of gesloten aanhangwagen. Zo kunt u uw verhuizing of opslag gemakkelijk en voordelig regelen bij Eurobox.

Hoe gaat het met de nieuwbouw in Leiden?

Eurobox Self Storage Leiden is gevestigd aan de Rooseveltstraat 86. Dit pand is al jaren een vertrouwd adres voor het huren van opslagruimte in Leiden en omgeving. Echter, door de groeiende vraag naar opslagruimte hebben wij besloten om een nieuw pand te bouwen naast de bestaande locatie. Dit pand zal meer ruimte bieden aan onze klanten en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid.

De bouw van het nieuwe pand is begonnen in januari 2023 en loopt volgens planning. Wij verwachten dat het nieuwe pand klaar zal zijn in juli 2023 en de eerste ruimtes niet veel later beschibaar gaan komen. Tot die tijd kunt u gewoon gebruik blijven maken van het bestaande pand. Wij zorgen ervoor dat de overlast voor onze klanten zo min mogelijk is tijdens de bouwperiode.

Het nieuwe pand zal bestaan uit meerdere verdiepingen met in totaal meer dan 1000 opslagruimtes. Het pand zal voorzien zijn van een personen- en goederenlift, een laad- en loszone, en ruimte om te parkeren. Het pand zal ook beschikken over een moderne receptie waar u terecht kunt voor opslagadvies, informatie en service. Uiteraard zullen alle opslagruimtes voorzien zijn van een eigen inbraakalarm om te waarborgen dat u alleen zelf bij uw eigen spullen kan. Mocht u opslagruimte willen gaan huren neem dan zeker even contact op met de opslagspecialisten van Eurobox Leiden.


WIJ HELPEN JE GRAAG!

Contact opnemen met Eurobox?

Twijfel niet neem direct contact op met onze ervaren opslagspecialisten voor opslagadvies op maat! 

Eurobox Self Storage Breda

25 april 2024

De bouw van Eurobox Self Storage in Breda is van start gegaan! Na de sloop in januari 2024, gevolgd door het bouwrijp maken van het terrein, zijn nu de eerste palen in de grond gegaan.

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven