• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
 • 4,8 van 5 sterren
Opening vestiging in Rotterdam

Vestiging in Rotterdam

Eurobox Self Storage heeft de afgelopen maanden aan de Frobenstraat 25 in Rotterdam een hoogwaardig Self Storage bedrijf gerealiseerd in het oude PostNL distributiecentrum. Gezien het pand een logistieke functie had begrijpt u dat de bereikbaarheid van de nieuwe opslagvestiging van Eurobox in Rotterdam ideaal is.

Vestiging in Rotterdam

Wij verhuren met ingang van heden meer dan 30 verschillende formaten individuele opslagruimtes in Rotterdam, variërend van 1 m² tot ruim 30m² met een hoogte van 4 meter. Het gebouw wordt verwarmd en geventileerd en uiteraard is ons pand goed beveiligd met 24-uurs videobewaking, 24-uurs alarm op de ruimtes, inbraakalarm en bewaakt door een gerenommeerd bewakingsbedrijf.

Waarom opslagruimte huren bij Eurobox?

 1. Laagste tarieven in Rotterdam
 2. Elke opslagruimte heeft een eigen inbraakalarm
 3. Overdekt laden en lossen
 4. Géén onverwachte huurverhogingen!
 5. Kosteloos verhuizen naar een kleinere of grotere opslagruimte
 6. Wij nemen uw pakketten aan zodat u niet hoeft te wachten op de postbode!
 7. U kunt bij ons ook een postbus huren en zelfs een vestigingsadres regelen.
 8. Flexibel opzegbaar: per dag opzegbaar!
 9. 7 dagen per week toegang tussen 6:00 en 23:00 uur.
 10. Ruim voldoende gratis interne transportmiddelen beschikbaar.

U bepaalt zelf hoelang u de opslagruimte nodig heeft, neemt u gerust contact op met één van onze professionele opslagspecialisten via 0800-2226222 voor meer informatie of kom even langs voor een vrijblijvende rondleiding: de koffie of thee staat voor u klaar!


Eurobox Self Storage Breda

25 april 2024

De bouw van Eurobox Self Storage in Breda is van start gegaan! Na de sloop in januari 2024, gevolgd door het bouwrijp maken van het terrein, zijn nu de eerste palen in de grond gegaan.

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven