• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
nieuwbouw Rotterdam

uitbreiding opslagruimtes Rotterdam

Eurobox Self Storage verheugd zich te kunnen melden dat de vestiging aan de Frobenstraat 25 in Rotterdam momenteel wordt uitgebreid met circa 400 opslagruimtes! Door onze kernwaarden, scherpe tarieven tegen een hoog serviceniveau, ook aan te bieden aan onze Rotterdamse klanten waren wij sneller dan gedacht toe aan uitbreiding van onze in 2017 geopende Self Storage vestiging in Rotterdam. 

uitbreiding opslagruimtes Rotterdam

Inmiddels zijn alle heipalen geslagen en zijn we met de opbouw begonnen. De afgelopen tijd zijn de grondwerkzaamheden afgerond is de PS-bekisting gelegd en daarna de fundering gestort. Inmiddels is er een kraan gearriveerd en gaan we de hoogte in! De contouren van het gebouw zijn al goed te zien. Het gebouw wordt 3 verdiepingen hoog en zal uiteraard met een ruime lift worden uitgerust. De vaart zit er goed in en wij verwachten de eerste nieuwe klanten medio mei/juni dit jaar te kunnen plaatsen in de nieuwbouw. In de nieuwbouw zullen zoals onze klanten van ons gewend zijn weer de grootste variëteit opslagruimtes worden ingericht. Met deze uitbreiding van onze bestaande vestiging kunnen wij in de grote vraag naar opslagruimte in Rotterdam blijven voorzien. Wij houden u de komende tijd op de hoogte over de verdere voortgang. 

Wilt u meer informatie ontvangen over het huren van opslagruimte in Rotterdam? Neemt u vrijblijvend contact op met ons. 

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven