• Meer dan 41.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,9 van 5 sterren
nieuwbouw Rotterdam

uitbreiding opslagruimtes Rotterdam

Eurobox Self Storage verheugd zich te kunnen melden dat de vestiging aan de Frobenstraat 25 in Rotterdam momenteel wordt uitgebreid met circa 400 opslagruimtes! Door onze kernwaarden, scherpe tarieven tegen een hoog serviceniveau, ook aan te bieden aan onze Rotterdamse klanten waren wij sneller dan gedacht toe aan uitbreiding van onze in 2017 geopende Self Storage vestiging in Rotterdam. 

uitbreiding opslagruimtes Rotterdam

Inmiddels zijn alle heipalen geslagen en zijn we met de opbouw begonnen. De afgelopen tijd zijn de grondwerkzaamheden afgerond is de PS-bekisting gelegd en daarna de fundering gestort. Inmiddels is er een kraan gearriveerd en gaan we de hoogte in! De contouren van het gebouw zijn al goed te zien. Het gebouw wordt 3 verdiepingen hoog en zal uiteraard met een ruime lift worden uitgerust. De vaart zit er goed in en wij verwachten de eerste nieuwe klanten medio mei/juni dit jaar te kunnen plaatsen in de nieuwbouw. In de nieuwbouw zullen zoals onze klanten van ons gewend zijn weer de grootste variëteit opslagruimtes worden ingericht. Met deze uitbreiding van onze bestaande vestiging kunnen wij in de grote vraag naar opslagruimte in Rotterdam blijven voorzien. Wij houden u de komende tijd op de hoogte over de verdere voortgang. 

Wilt u meer informatie ontvangen over het huren van opslagruimte in Rotterdam? Neemt u vrijblijvend contact op met ons. 

Perfecte Oplossing

21 augustus 2023

Ontdek de nieuwe uitbreiding van Eurobox Self Storage in Leiden. Huur gemakkelijk en veilig opslagruimte voor zowel particulieren als zakelijke behoeften. Geen verrassingen, alleen betrouwbare self storage.

Scroll naar boven