• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
Bouw van start!

Eurobox Self Storage Breda

Het project Eurobox Self Storage Breda is officieel van start gegaan door het boren van de eerste paal door firma Jacbo in opdracht van Aannemer Jos Vrolijk! Er komen totaal 82 boorpalen onder het gebouw met een totale lengte van 1066 meter. Lees meer...

Eurobox Self Storage Breda

De komende periode wordt er voor Eurobox Self Storage een gloednieuw bedrijfspand gebouwd van 8000 meter, dat in het 4e kwartaal van 2024 haar deuren zal gaan openen. Het gebouw herrijst zich aan de Spinveld 25 te Breda en is in de directe nabijheid gelegen van Anac Carwash, Bouwmaat Breda en Perfetti Van Melle op bedrijventerrein Emer-Zuid.

Eurobox Self Storage Breda biedt:
- ruim 1000 verwarmde en zeer goed beveiligde opslagruimtes voor bedrijven en particulieren: Uw spullen zijn bij ons in goede handen dankzij onze geavanceerde beveiligingssystemen en 24/7 cameratoezicht met meer dan 100 camera's en individuele boxalarmen op iedere opslagruimte.
- Toegankelijkheid: Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar en heeft een ruim buitenterrein en biedt toegang middels een drive thru, zodat u uw opslagruimte moeiteloos kunt benaderen.
- Flexibele opties: Of u nu een kleine ruimte nodig heeft voor persoonlijke bezittingen of een grote unit voor bedrijfsvoorraad, wij hebben een opslagoplossing op maat voor u.
- Klantvriendelijke service: Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en opslagbehoeften.

We kijken ernaar uit om u eind 2024 te verwelkomen bij ons nieuwe Self Storage bedrijf! Mocht u interesse hebben en alvast een ruimte wilt reserveren dan bent u van harte welkom om ons nu al te benaderen via onderstaand formulier

Eurobox Self Storage heeft nu al vestigingen in Noordwijk, Hoofddorp, Leiden, Haarlem, Rotterdam, Bergen op Zoom, Dordrecht en Gouda. Breda locatie wordt de negende vestiging van Eurobox en is strategisch gezien een versteviging van de marktpositie in Brabant. De afgelopen jaren heeft de Self Storage branche een sterke groei doorgemaakt. Mensen en bedrijven hebben steeds meer behoefte aan extra opslagruimte vanwege verschillende redenen, zoals verhuizen, verbouwingen, downsizing, of gewoon de wens om extra ruimte in huis of op kantoor te creëren. Eurobox speelt al 20 jaar in op deze behoefte en heeft nog steeds veel zin om het bedrijf nog verder op de kaart te zetten en zal de komende jaren nog verder gaan uitbreiden.

 


Meld je via onderstaand formulier aan als belangstellende.

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Interesse in de uitstekend beveiligde opslagruimtes van Eurobox? 

Vul je gegevens in:

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven