• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Maak thuis ruimte voor de verbouwing met de huur van een opslagruimte

Een verbouwing kan een spannende en stressvolle tijd zijn. Terwijl u werkt aan het transformeren van uw huis, wilt u misschien ruimte vrijmaken om te voorkomen dat uw bezittingen beschadigd raken of in de weg staan. Dat is waar Eurobox Self Storage in beeld komt. Wij begrijpen uw behoeften tijdens een verbouwing en bieden de perfecte oplossing: opslagruimte te huur. In dit artikel zullen we u laten zien hoe het huren van opslagruimte bij Eurobox Self Storage een slimme zet is tijdens uw verbouwingsproject.

Maak thuis ruimte voor de verbouwing met de huur van een opslagruimte

Opslagruimte voor elke behoefte

Bij Eurobox Self Storage zijn we er trots op dat we in 8 verschillende plaatsen in Nederland actief zijn, waaronder Noordwijk, Hoofddorp, Leiden, Rotterdam, Gouda, Bergen op Zoom, Haarlem, en onze nieuwste locatie in Dordrecht. Met deze veelzijdige dekking kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht waar u zich bevindt.

Bovendien begrijpen we dat opslagbehoeften sterk kunnen variëren. Daarom bieden we meer dan 30 verschillende formaten opslagruimtes om ervoor te zorgen dat u de perfecte ruimte vindt die past bij uw specifieke behoeften. Of u nu een kleine ruimte nodig heeft voor enkele dozen of een grotere unit om meubels en apparatuur veilig op te slaan, we hebben u gedekt.

Particuliere en zakelijke huurders welkom

Of u nu een individu bent die zijn persoonlijke bezittingen veilig wil opslaan tijdens een verbouwing of een bedrijfseigenaar die extra ruimte nodig heeft voor zakelijke inventaris, Eurobox Self Storage verwelkomt zowel particuliere als zakelijke huurders. We begrijpen dat zakelijke behoeften kunnen variëren, daarom bieden we flexibele huuropties, variërend van korte tot lange termijnen. U huurt alleen de ruimte die u nodig heeft voor de tijd die u nodig heeft, zonder zorgen te maken over lange termijn verplichtingen.

Inclusieve diensten en geen verborgen kosten

Bij Eurobox Self Storage geloven we in transparantie. Daarom zijn al onze huurprijzen inclusief verzekering, en u hoeft geen extra kosten te betalen voor inschrijving of administratiewerkzaamheden. U krijgt waar voor uw geld zonder onaangename huurverhogingen. Bovendien bieden we aanvullende diensten, zoals postbusverhuur en gratis aanhangerverhuur voor nieuwe huurders. Afhankelijk van de vestiging, kunt u zelfs een verhuiswagen of bestelbus huren om het hele proces van opslag en verhuizing van de spullen  nog gemakkelijker te maken.

Veiligheid staat voorop

Wij begrijpen dat veiligheid uw grootste zorg is bij het opslaan van waardevolle spullen. Bij Eurobox Self Storage hebben we uitgebreide maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uw eigendommen altijd goed beveiligd zijn. Al onze vestigingen zijn voorzien van camerabewaking met meer dan 100 camera's, inbraakalarm, individueel inbraakalarm op de opslagbox en toegangscontrolesystemen. Alleen u heeft toegang tot uw opslagruimte, wat er al meer dan 15 jaar voor zorgt dat uw spullen veilig zijn.

De voordelen van Eurobox Self Storage

Het huren van een opslagruimte bij Eurobox Self Storage biedt een aantal voordelen ten opzichte van alternatieven zoals mobiele opslagboxen of garages. In onze self storage faciliteiten worden uw spullen goed geconditioneerd opgeslagen, wat betekent dat ze worden beschermd tegen de elementen zoals vocht en temperatuurwisselingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade door vocht of schimmel, wat vaak voorkomt bij opslag in garages. U heeft als enige uw spullen in handen, u weet waar uw spullen naar toe gaan: ons gebouw, uw eigen opslagplek. U plaatst de spullen in de opslag op de manier welke u denkt dat het beste is voor uw eigendommen.  

Bovendien is de toegang tot uw opslagruimte bij Eurobox Self Storage eenvoudig en gemakkelijk. U kunt uw spullen altijd ophalen of toevoegen wanneer dat nodig is, zonder gedoe of extra kosten.

Conclusie

Als u van plan bent om uw huis te verbouwen en ruimte nodig heeft om uw bezittingen veilig op te slaan, is het huren van een opslagruimte bij Eurobox Self Storage de perfecte oplossing. Met onze diverse locaties, verschillende opslagruimteformaten en uitgebreide beveiligingsmaatregelen bieden wij u een stressvrije en betrouwbare opslagoptie. Vergeet de zorgen over de veiligheid en conditie van uw spullen en vertrouw op Eurobox Self Storage om uw eigendommen veilig te bewaren tijdens uw verbouwingsavontuur.

Kies voor de zekerheid van Eurobox Self Storage en maak uw verbouwing soepeler dan ooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw opslagruimte te reserveren. U zult er geen spijt van krijgen.


Eurobox Self Storage Breda

25 april 2024

De bouw van Eurobox Self Storage in Breda is van start gegaan! Na de sloop in januari 2024, gevolgd door het bouwrijp maken van het terrein, zijn nu de eerste palen in de grond gegaan.

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven