• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
Nieuwe vestiging!

Nieuwbouw Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom

Het verheugt ons zeer om te kunnen melden dat Eurobox dit jaar nog een Self Storage bedrijf laat bouwen: in Bergen op Zoom. Het betreft een gebouw van 9.000 m2 waarbij alle boxen op de begane grond zullen worden gerealiseerd. 

Nieuwbouw Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom

Dit is het derde project in 2019 naast de uitbreiding van Eurobox Self Storage in Rotterdam en onze nieuwe vestiging in Haarlem gelegen aan de Oudeweg. Ons bedrijf heeft 1e kwartaal 2020 totaal 6 vestigingen in exploitatie. Voor de komende 5 jaar willen wij nog zeker verder groeien met ons bedrijf waardoor wij onze positie in de Self Storage markt nog verder zullen uitbouwen.

U kunt bij Eurobox Self Storage zowel particulier als zakelijk opslagruimte huren, wij onderscheiden ons door de grote sortering opslagruimten, in onze vestigingen heeft u de keuze uit minimaal 30 verschillende formaten, deze lopen uiteen van 1m2 tot 100m2, wij hebben opslagruimte voor iedere opslagbehoefte!

Al onze vestigingen zijn uitstekend met beveiligd met inbraakalarm, brandmeldinstallaties, 24-uurs camerabewaking en bewaakt door een erkend bewakingsbedrijf. De opslagruimtes zelf zijn allen voorzien van een individueel inbraakalarm. Uw goederen zijn dus uitstekend beveiligd. Daarnaast zal ook deze Eurobox Self Storage voorzien zijn van verwarming en ventilatie waardoor uw goederen uitstekend geconditioneerd worden opgeslagen. Eurobox Self Storage heeft op dit moment 4 bestaande vestigingen, de bouw van de vestiging Bergen op Zoom zal nog deze herfst beginnen, wij verwachten dat de deuren begin 2020 feestelijk geopend worden!

Eurobox Self Storage ook in Bergen op Zoom met ruimte de beste!


WIJ HELPEN JE GRAAG!

Contact opnemen met Eurobox?

Twijfel niet neem direct contact op met onze ervaren opslagspecialisten voor opslagadvies op maat! 

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven