• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
Een Slimme Oplossing voor Woninggebrek

Opslagruimte Huren bij Eurobox Self Storage:

Eurobox Self Storage: de naam klinkt al veelbelovend. Maar wat maakt deze opslagfaciliteit zo bijzonder? Onlangs bracht Hart van Nederland een bezoek aan Eurobox om te ontdekken hoe opslagruimte huren een slimme oplossing kan zijn voor mensen die kampen met woninggebrek.

Opslagruimte Huren bij Eurobox Self Storage:

Waarom Opslagruimte Huren?

Het woningtekort in Nederland is een groeiend probleem. Steeds meer mensen ervaren ruimtegebrek in hun huizen. De filmploeg van SBS programma Hart van Nederland kwam langs bij Eurobox om te zien of wij hier iets over konden vertellen. Ook een klant van onze locatie in Leiden heeft verteld waar zij een opslagbox voor gebruikt. Of het nu gaat om te veel spullen, seizoensgebonden items, of verzamelingen, opslagboxen bieden een uitkomst als verhuizen naar een andere woning door het woningtekort niet mogelijk is. Hier zijn enkele redenen waarom opslagruimte huren een slimme keuze kan zijn:

Tijdelijke Opslag: Als je gewoon wat extra ruimte nodig hebt, Eurobox heeft flexibele huurtermijnen. Je kunt al een ruimte huren vanaf 14 dagen.
Veiligheid en Beveiliging: Eurobox Self Storage neemt veiligheid serieus. De opslagruimtes zijn 24/7 beveiligd en voorzien van geavanceerde alarmsystemen. Je spullen zijn dus in goede handen.
Droog Laden en Lossen: Met de handige drive-thru kun je altijd overdekt laden en lossen, zelfs als het regent.
Maatwerk: Eurobox biedt een breed scala aan opslagruimtes. Of je nu een paar verhuisdozen hebt of een hele inboedel wilt opslaan, er is altijd een passende ruimte beschikbaar.
De Ruimtecalculator: Hoeveel Opslag Heb Je Nodig?
Het inschatten van de benodigde opslagruimte kan lastig zijn. Gelukkig heeft Eurobox een handige tool: de ruimtecalculator. Vul eenvoudig je spullen in en ontdek welke opslagruimte geschikt is voor jouw behoeften. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met een van de Eurobox-vestigingen voor persoonlijk advies.

Altijd Toegang tot Je Spullen
Bij Eurobox heb je dagelijks toegang tot je opslagruimte tussen 06:00 en 23:00 uur, ook in het weekend en op feestdagen. Geen afspraak nodig. Zo kun je je spullen veilig opslaan en ophalen wanneer je maar wilt.

Kortom, Eurobox Self Storage biedt een slimme en flexibele oplossing voor woninggebrek. Bezoek een van onze vestigingen in Rotterdam, Bergen op Zoom, Leiden, Hoofddorp, Haarlem, Gouda, Dordrecht of Noordwijk en ontdek hoe opslagruimte huren jou kan helpen!

Meer weten? Bezoek de Eurobox Self Storage vestiging in uw omgeving of bel gratis naar 0800-2226222.


Uitbreiding opslagruimtes Haarlem

11 juli 2024

Update bouwwerkzaamheden uitbreiding opslagruimte in Haarlem. De eerste fase is gereed, en we zijn verheugd om u een update te geven over de laatste ontwikkelingen! 

Scroll naar boven