• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
Breda, Dordrecht en Rotterdam

Vacatures bij Eurobox Self Storage - Opslagruimte huren

Ben je op zoek naar een leuke en verantwoordelijke baan in de opslagbranche? Eurobox Self Storage heeft vacatures voor commercieel medewerkers in Rotterdam en Breda. 

Vacatures bij Eurobox Self Storage - Opslagruimte huren

Ben je op zoek naar een leuke en verantwoordelijke baan in de opslagbranche? Wil je werken bij een betrokken en groeiend bedrijf dat opslagruimte verhuurt aan particulieren en zakelijke klanten? Dan is Eurobox Self Storage iets voor jou!

Eurobox Self Storage is een toonaangevend bedrijf in de verhuur van opslagruimte in Nederland. Wij hebben inmiddels vestigingen in acht plaatsen, waaronder Rotterdam, Gouda en Dordrecht. In 2024 openen we onze negende vestiging in Breda. In deze vestigingen bieden wij meer dan 30 verschillende formaten opslagruimte aan, voor korte of lange termijn, inclusief verzekering en zonder verborgen kosten. Al onze opslagruimtes zijn uitstekend beveiligd, met camerabewaking, inbraakalarm, individueel boxalarm en toegangscontrolesystemen. Wij bieden ook aanvullende diensten aan, zoals postbusverhuur, en het huren van een bestelbus of gesloten aanhangwagen.

Wegens succes gezocht!

Wegens ons succes zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons leuke en betrokken team. Wij hebben vacatures voor commercieel medewerkers in Rotterdam, Breda en Dordrecht. Als medewerker ben je verantwoordelijk voor de vestiging! Hierbij hoort het informeren van nieuwe klanten, het adviseren van bestaande klanten over de beste opslagoplossing voor hun situatie, en het onderhouden van een goede relatie met hen. Je werkt in een van de vestigingen waarbij we zoveel als mogelijk proberen aan jouw voorkeur qua vestiging tegemoet te komen, waar je potentiële klanten rondleidt door onze vestigingen. Je bent enthousiast, klantgericht, resultaatgericht en communicatief vaardig.

Als commercieel medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je beantwoordt telefoontjes en e-mails, maakt offertes en reserveringen, verwerkt contracten en betalingen, en zorgt voor een goede administratie. Je werkt nauw samen met de sales medewerkers en de vestigingsmanagers. Je bent vriendelijk, servicegericht, nauwkeurig en stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

- Een leuke en verantwoordelijke baan bij een groeiend bedrijf
- Een fulltime dienstverband met zicht op een vast contract
- Een marktconform salaris met goede pensioensregeling
- Een gezellige en informele werksfeer
- Een uitgebreide training en begeleiding
- Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Wat vragen wij van jou?

- Minimaal MBO werk- en denkniveau
- Ervaring in de verkoop of klantenservice is een pré
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Rijbewijs B is een vereiste
- Bereidheid om te werken in wisselende diensten, ook in het weekend
- Woonachtig in de regio Rotterdam, Breda of Dordrecht

Ben je geïnteresseerd in een van deze vacatures? Solliciteer dan snel via onze website of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected]. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Vul onderstaand formulier in:

Vul je gegevens in:

Eurobox Self Storage Breda

25 april 2024

De bouw van Eurobox Self Storage in Breda is van start gegaan! Na de sloop in januari 2024, gevolgd door het bouwrijp maken van het terrein, zijn nu de eerste palen in de grond gegaan.

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven