• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
met ruimte de beste!

Bekendmaking nieuwe Eurobox Self Storage in Breda

Eurobox Self Storage is blij met het verkrijgen van de omgevingsvergunning voor een nieuwe vestiging in Breda.

Bekendmaking nieuwe Eurobox Self Storage in Breda

Het toekomstige gebouw wat gaat herrijzen betreft een zichtlocatie langs de Backer en Ruebweg en is gelegen aan de Spinveld 25 te Breda in de directe nabijheid van ANAC Carwash, Bouwmaat en de Gamma. Op de plek waar de nieuwe vestiging van Eurobox Self Storage zal worden gebouwd, zit momenteel Easy Kringloop gevestigd. De aannemer zal na de sloop in het 1e kwartaal 2024 gaan starten met de bouw. De prognose is dat de aannemer het gebouw van 8.500 vierkante meter alweer gaat opleveren medio het 4e kwartaal 2024. Het gebouw moet plek gaan bieden aan in totaal circa 1.000 opslagunits. Dit wordt de negende vestiging van Eurobox en is strategisch gezien een versteviging van de marktpositie in dit gebied. Eurobox heeft nu al vestigingen in Noordwijk, Hoofddorp, Leiden, Haarlem, Gouda, Rotterdam, Dordrecht en Bergen op Zoom. Eurobox Self Storage heeft nog steeds veel zin om het bedrijf nog verder op de kaart te zetten en zal de komende jaren nog verder gaan uitbreiden.

Het ontwerp van het gebouw is gemaakt door stripesarchitects Architect, de bouw wordt begeleidt door een oud medewerker van Eurobox; Henri Stoop eigenaar van Bouwmanagement Risto B.V. 

We gaan nu ook op zoek naar een nieuwe collega voor deze nieuwe vestiging! Wil jij deel uitmaken van ons groeiende team en het gezicht worden van onze sprankelende nieuwe vestiging? Neem dan nu contact op, we kunnen je nu al plaatsen! Je begint eerst in een van onze andere vestigingen zodat we je goed in kunnen werken, daarnaast word je al betrokken in het opzetten van de nieuwe vestiging. Lees de vacaturetekst en solliciteer gelijk op deze vacaturepagina.


Eurobox Self Storage Breda

25 april 2024

De bouw van Eurobox Self Storage in Breda is van start gegaan! Na de sloop in januari 2024, gevolgd door het bouwrijp maken van het terrein, zijn nu de eerste palen in de grond gegaan.

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven