• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
Leids Nieuwsblad - Eerste Self Storage in Leiden.

Eurobox opent Leidse vestiging

Op 1 mei 2012 opent Eurobox officieel de deuren van haar nieuwe vestiging in Leiden en wel aan de Rooseveltstraat 86. Dit is tevens het eerste Self Storage bedrijf binnen de gemeentelijke grenzen van Leiden. Nadat Eurobox in 2006 in Noordwijk en in 2009 in Hoofddorp al met succes een vestiging had geopend is nu de Sleutelstad aan de beurt. Hiermee verstevigt Eurobox haar leidende positie als aanbieder van opslagruimtes in de regio.

Eurobox opent Leidse vestiging

De flexibele bewaarplaatsen van Eurobox kunnen door zowel particulieren als bedrijven gebruikt worden. men kan hierbij denken aan de opslag van inboedels, archief, seizoensspullen, restpartijen, hobby/vakantie spullen en bedrijfsvoorraden. Door de grote sortering opslagruimtes kan het bedrijf altijd een maatoplossing bieden. Of dit nu voor een paar weken, een paar maanden of een paar jaar is, Eurobox biedt een praktische, veilige en voordelige oplossing. De nieuwe vestiging is strategisch gelegen op de hoek van de Rooseveltstraat en Voorschoterweg. Hierdoor is het gebouw eenvoudig te bereiken. Met een persoonlijke toegangscode en sleutel hebben de huurders zeven dagen per week zelfstandig toegang tot het afgesloten buitenterrein, het gebouw van Eurobox en de eigen box. Het gebouw is voorzien van een brandmeldinstallatie, inbraak alarmeringssysteem en 24 uur per dag camerabewaking. Daarnaast worden alle opslagruimtes verwarmd en geventileerd om goederen in goede conditie te houden. Ook aan transport is gedacht. Zo kan men gebruik maken van een verhuisbus of een gesloten aanhangwagen.

Vrijblijvende rondleiding 

Geïnteresseerden zijn altijd welkom op de nieuwe vestiging van Eurobox in Leiden voor een vrijblijvende rondleiding. De receptie/shop is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Tevens zijn alle mogelijke verpakkingsmaterialen verkrijgbaar welke men tijdens het transport en opslag van de goederen kan gebruiken. Bij de medewerkers kan men terecht voor advies over het opslaan en transporteren van goederen.

Eurobox Self Storage Breda

25 april 2024

De bouw van Eurobox Self Storage in Breda is van start gegaan! Na de sloop in januari 2024, gevolgd door het bouwrijp maken van het terrein, zijn nu de eerste palen in de grond gegaan.

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven