• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
Eurobox helpt Rob Verlinden bij tv-opnames

Eurobox op TV

Nieuwsblad Haarlemmermeer - HOOFDDORP - Vorige week werden in de Hoofddorpse wijk Overbos tv-opnames gemaakt voor het populaire SBS6-programma 'Robs Grote Tuinverbouwing'. In dit programma worden mensen verblijd met een heuse huis, tuin en keuken make-over.

Eurobox op TV

Het begon allemaal in de vroege ochtend met de klassieke overval waarbij Rob Verlinden en zijn kornuiten Jorna en Jeremy de gelukkige overdonderde. Rob ging meteen met de Hoofddorpse de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijfster onder haar hoede nam om de binnenzijde van het huis te restylen.

Voordat men daarmee kon beginnen moest er eerst nog een veilige plek gevonden worden waar de dierbare spullen en meubels van het gezin tijdens de make-over opgeslagen konden worden. Het programma van Rob Verlinden benaderde hiervoor Eurobox Self Storage. Voor het gelukkige gezin stelde het Hoofddorpse bedrijf  graag kosteloos een opslagruimte ter beschikking. Het verwarmde en geconditioneerde gebouw van Eurobox is dan ook uitermate geschikt voor de (tijdelijke) opslag van meubels. Jeremy keek ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

De uitzending van de opnames in Hoofddorp waren zaterdag 6 november om 17:00 uur te zien op SBS 6.


Scroll naar boven