• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
Vorderingen, Prijzen & Opslagopties

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

Bouw Eurobox Self Storage Breda: De Ontwikkelingen

In industriegebied Emer-Zuid in Breda, waar voorheen de kringloopwinkel Easy gevestigd was, worden nu de fundamenten gelegd voor een hypermoderne opslagfaciliteit van Eurobox Self Storage. Met trots delen we de laatste vorderingen van dit opkomende project, dat binnenkort een scala aan hoogwaardige opslagmogelijkheden zal bieden voor zowel particulieren als zakelijke klanten in de regio.

Nieuwe Opslagmogelijkheden in Breda

De locatie van Eurobox Self Storage Breda belooft een welkome toevoeging te worden aan de lokale gemeenschap. Met meer dan 30 verschillende opslagformaten, variërend van compacte ruimtes tot ruime opslagunits, hebben we voor iedere behoefte een passende oplossing. Of het nu gaat om het bewaren van seizoensgebonden inventaris, voorraden, archieven, of het veilig opslaan van meubels tijdens een verhuizing of verbouwing, Eurobox staat klaar om tegemoet te komen aan de diversiteit aan opslagbehoeften.

Beveiliging

Veiligheid staat centraal bij Eurobox Self Storage. Onze Bredase vestiging zal worden uitgerust met de nieuwste beveiligingsfuncties, waaronder meer dan 100 camera's, inbraakalarm en individuele boxalarmsystemen. dit aangevuld met een toegangscontrolesysteem en een brandmeldcentrale maken het pand van Eurobox een extreem veilige opslagplek voor al uw bezittingen. 

Flexibele Huuropties

Eurobox Self Storage begrijpt dat flexibiliteit cruciaal is voor onze klanten. Daarom bieden wij huuropties aan die aansluiten bij verschillende behoeften, van korte termijn opslagmogelijkheden tot langdurige huurcontracten. Met een minimale huurperiode van slechts 14 dagen en een opzegtermijn van eveneens 14 dagen, streven wij ernaar om onze klanten maximale vrijheid te bieden bij het huren van hun opslagruimte.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief! 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de prijzen en beschikbaarheid van onze opslagruimtes in Breda? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief! Zodra we weten wanneer we open gaan in Breda, ontvangt u direct alle informatie die u nodig heeft om per direct een opslagbox te huren tegen betaalbare tarieven. Of u nu tijdelijke opslag zoekt tijdens een verhuizing of extra ruimte nodig heeft voor uw bedrijfsinventaris, Eurobox Self Storage staat voor u klaar. Mis onze openingsaanbieding niet en schrijf u vandaag nog hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Vul hier uw gegevens in:

Scroll naar boven