• Meer dan 41.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,9 van 5 sterren

Bewegwijzering Eurobox Leiden

Bij onze Eurobox Self Storage vestiging in Leiden is afgelopen week nieuwe bewegwijzering geplaatst welke zorgen voor een duidelijkere aanduiding van onze locatie op de hoek van de Rooseveltstraat en de Voorschoterweg. De borden vindt u aan het begin van het terrein ter hoogte van de nieuwe Mc Donalds vestiging Leiden, indien u deze route volgt treft u verderop meerdere borden halverwege het terrein aan o.a. bij H20 carwash zodat u zeker weet dat u op de juiste route bent naar de Eurobox Self Storage vestiging.

Bewegwijzering Eurobox Leiden

Met deze nieuwe borden hopen wij dat dit u makkelijker de weg laat vinden na de nieuwe indeling van het terrein door de komst van de Mc Donalds vestiging Leiden Rooseveltstraat. De borden zijn in de avond goed verlicht zodat u gedurende onze openingstijden voor huurders (7 dagen per week van 6:00 tot 23:00 uur) goed de juiste route kunt vinden.

Mocht u informatie willen over het huren van opslagruimtes dan bent u uiteraard van harte welkom bij onze vestiging aan de Rooseveltstraat 86 in Leiden. Wij kunnen wij u een vrijblijvende rondleiding geven zodat u de opslagruimtes ook direct kunt bekijken. Onze vestigingsmanagers staan voor u klaar om u welkom te heten.

Perfecte Oplossing

21 augustus 2023

Ontdek de nieuwe uitbreiding van Eurobox Self Storage in Leiden. Huur gemakkelijk en veilig opslagruimte voor zowel particulieren als zakelijke behoeften. Geen verrassingen, alleen betrouwbare self storage.

Scroll naar boven