Algemene voorwaarden

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Algemene voorwaarden

Onderstaand treft u de Algemene Voorwaarden aan van alle diensten welke Eurobox u kan bieden. De Algemene Voorwaarden worden u vooraf bij het aangaan van één overeenkomst ter hand gesteld op het moment dat u van één van onze diensten gebruik maakt. 

Algemene Voorwaarden behorende bij huurovereenkomst Opslagruimte

Algemene Voorwaarden behorende bij huurovereenkomst Postbus

Algemene Voorwaarden behorende bij huurovereenkomst Verhuiswagen Hoofddorp

Algemene Voorwaarden behorende bij huurovereenkomst Verhuisbus Leiden

Algemene Voorwaarden behorende bij huurovereenkomst Aanhangwagen

Algemene Voorwaarden behorende bij huurovereenkomst Motorstalplaats

 

Onderstaand treft u de uitgebreide brand bedrijven verzekeringsvoorwaarden aan ten behoeve van particuliere inboedels en kleine bedrijfsmatige opslag welke van kracht zijn op de opslagruimte overeenkomst die wordt gesloten met huurder. Let op gestalde motorvoertuigen zowel in opslagruimtes als de gezamenlijke ruimte voor motorstalling zijn uitgesloten van deze verzekering en dient u zelf te verzekeren. Het is raadzaam om uw verzekeraar op de hoogte te stellen dat u uw motorvoertuig bij Eurobox stalt. Wij voldoen aan de gestelde voorwaarden van de verzekeraars.

Deze collectieve verzekering wordt u gratis aangeboden tot een primaire dekking voor een bedrag van maximaal € 5000,- op iedere afzonderlijke opslagruimte die wij verhuren bij Eurobox Self Storage. Indien u extra dekkingswaarde heeft afgesloten zijn deze verzekeringsvoorwaarden ook hierop van toepassing.