KvK vestigingsadres.JPG

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Postbus

Eurobox Self Storage verhuurt postbussen aan bedrijven. Met een postbus van Eurobox kunt u 7 dagen in de week van 6:00 tot 23:00 uur bij uw post en is de bereikbaarheid van uw bedrijf gegarandeerd!

Een postbus huren

Met een postbus bij Eurobox Self Storage beschikt u over een correspondentieadres dat niet is gekoppeld aan uw naam of huisadres. Met dit vaste postadres is uw bereikbaarheid gegarandeerd als uw bedrijf gaat verhuizen of bijvoorbeeld als vast postadres voor een  verenigings- of stichtingsbestuur met één correspondentieadres. U kunt ieder dag van de week tussen 06:00 en 23:00 uur uw post op halen op het moment dat het u het beste uitkomt!

Een vast postadres en/of zakelijk vestigingsadres

U kunt de postbus en het postadres ook gebruiken als zakelijk vestigingsadres voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Zo houdt u uw zakelijke post gescheiden van uw privépost. Het huren van een postbus maakt het mogelijk om deze twee van elkaar gescheiden te houden.
Voordelen van een postbus bij Eurobox Self Storage
Het huren van een postbus bij Eurobox biedt u vele voordelen. Wanneer uw vestigingsadres bijvoorbeeld wijzigt, wijzigt uw correspondentie adres niet en ontvangt u uw post gewoon netjes op één adres. U huurt bij Eurobox Self Storage gegarandeerd voor de beste prijs: U bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit, veiligheid en service voor de laagste prijs.

• Postbus huren voor € 25,- exclusief BTW per maand
• Postadres ook als zakelijk vestigingsadres te gebruiken voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel ad € 25,- exclusief BTW per maand
• Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
• Post ophalen wanneer u wilt, 7 dagen per week van 06:00 tot 23:00 uur
• Altijd post in uw postbus! Voor 5 euro exclusief BTW per maand krijgt u een
e-mailnotificatie voor ontvangen post en komt u niet voor niets.

LET OP! Voor inschrijving in gemeentelijke bestanden kunt u NIET uw postbus gebruiken.

Wanneer u ook een opslagruimte bij Eurobox Self Storage huurt, kunt u dat goed met elkaar combineren. U kunt zich dan inschrijven op ons postadres bij de Kamer van Koophandel en vanuit uw opslagruimte bijvoorbeeld uw voorraad beheren. Mochten er voor u pakketten worden afgeleverd, dan nemen wij deze voor u in ontvangst en plaatsen het desgewenst in uw opslagruimte. Het ontvangen van pakketten is op uw postbus alleen niet mogelijk.

Vestigingen met postbusverhuur

De Eurobox vestigingen in Bergen op Zoom, Gouda Rotterdam, Noordwijk, Leiden, Haarlem en Hoofddorp beschikken over postbussen, wilt u meer informatie neemt u contact op met de vestiging van uw keuze: 

Postbusinformatie aanvragen