Opslag huren Rotterdam

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Goedkope opslagruimte in Rotterdam huren

Opslagruimte huren aanbieding

Bent u op zoek naar goedkope en veilige opslagruimte in Rotterdam? Dan bent u op zoek naar Eurobox Self Storage Rotterdam! Wij zijn de goedkoopste aanbieder van opslagruimtes in Rotterdam. Daarnaast hebben wij in onze vestiging in Rotterdam de ruimste sortering formaten opslag voor u beschikbaar welke allen verwarmd én geventileerd zijn. Bij Eurobox Self Storage hoeft u dus nooit een opslagruimte te huren die te groot is. Hierdoor bent u goedkoper uit dan bij verhuurders met slechts enkele formaten. Eurobox heeft een hoog serviceniveau voor onze klanten. Bij elke vestiging kunt u altijd inpandig laden en lossen. Voor het interne transport door ons gebouw hebben wij diverse soorten transportmiddelen klaar staan voor u welke u kosteloos kunt gebruiken. Mocht u geen vervoer hebben naar of van de vestiging dan kunt u tegen scherpe tarieven gebruik maken van een aanhangwagen of bestelbus. De Eurobox Self Storage vestiging in Rotterdam is zeer centraal gelegen aan de Frobenstraat 25 in Rotterdam, de snelwegen A20 en A13 liggen vlakbij alsmede de provinciale wegen N209 en N471 waardoor de bereikbaarheid van uw opslagruimte optimaal is. 

Bestelbus huren in Rotterdam

Veilige opslagruimte gelegen in Rotterdam?

Veiligheid heeft onze voortdurende aandacht. Om uw en onze eigendommen te beveiligen hebben wij dan ook uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en zijn continu scherp en alert op onregelmatigheden. Daarnaast hebben wij hoogwaardige technische hulpmiddelen. Hierbij valt te denken aan 24-uurs cameratoezicht in én rondom het gebouw, een gecertificeerd inbraakalarm, een brandmeldinstallatie, een toegangscontrolesysteem en bij Eurobox heeft elke opslagvestiging een afgesloten buitenterrein. Onze medewerkers lopen meerdere controlerondes per dag in en om het gebouw waarbij zij letten op afwijkingen en bijzonderheden. In al onze vestigingen, zo ook in Rotterdam, zit er een gecertificeerd beveiligingsbedrijf bij ons intern in het gebouw. Sinds onze oprichting in 2005 hebben onze veiligheidsmaatregelen er voor gezorgd dat wij nog nooit een inbraak hebben gehad! Voor veilige opslagruimte is er maar één adres in Rotterdam: Eurobox!

Direct een opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage Rotterdam?

Eurobox biedt in Rotterdam per direct opslagruimtes te huur aan in meer dan 30 verschillende formaten. Tevens bieden wij u diverse andere diensten aan in onze vestiging in Rotterdam, wij verhuren namelijk bijvoorbeeld ook postbussen, zakelijk of particulier. Ook kunt u bij ons een gesloten aanhangwagen huren voor €27,00 per dag en hebben wij diverse bestelbussen en verhuiswagens in ons wagenpark welke u tegen scherpe tarieven kunt huren. Daarnaast zal de receptie van Eurobox in Rotterdam een uitgebreid assortiment verhuisartikelen verkopen, van verhuisdozen tot noppenfolie en dit alles voor scherpe tarieven zoals klanten al jaren van ons gewend zijn. 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague airport, Bleiswijk, Nootdorp, Rijswijk, Zevenhuizen, Schiebroek en Kralingen - Crooswijk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William