Opslagruimte Haarlem Eurobox Self Storage (1)

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Haarlem

Eurobox Self Storage is gevestigd aan de Oudeweg 141 in Haarlem, u huurt bij ons eenvoudig en snel uw opslagruimte. Heeft u specifieke wensen, wilt u stellingen plaatsen of wilt u advies in uw opslagbehoefte? Onze ervaren opslagspecialisten helpen u graag! Wij verkopen in de receptie allerhande verhuisartikelen uit voorraad, van verhuisdoos tot inpakpapier. Ook kunt u bij ons aan de Oudeweg in Haarlem terecht voor het goedkoop huren van een bestelbus of gesloten aanhangwagen.  

Wilt u goed bereikbare opslagruimte huren in Haarlem?

Onze nieuw geopende vestiging in Haarlem ligt aan de doorgaande weg door de Waarderpolder, de N200. Hierdoor is deze opslagruimte verhuur vestiging uitstekend bereikbaar, met 1 minuut bent u op de snelweg en binnen enkele minuten kunt u op de A9 zijn vlakbij de aansluitingen met de A4 en de A5. De vestiging zelf kunt u als huurder van opslagruimte zelfstandig inrijden en binnen in- en uitladen van uw spullen. Voor het interne vervoer staan karren voor u klaar waarmee u gemakkelijk de goederen naar uw goed bereikbare opslagruimte kunt rijden.

Goedkoop opslagruimte huren in Haarlem! 

Eurobox Self Storage opent zijn 5e vestiging in Haarlem met een bewezen concept: goedkoop opslagruimte huren inclusief verzekering en met uitstekende service. Géén bijkomende maandelijkse kosten en géén onverwachte huurverhogingen. U weet voor een lange of korte termijn precies tegen welke prijs u de opslagruimte gaat huren. Daarnaast hebben wij een zeer ruim assortiment opslagruimtes in onze vestiging in Haarlem. U huurt al een opslagruimte vanaf 1m2 tot zelfs 250 m2. Daarom huurt u dus altijd goedkoop een opslagruimte op maat en betaalt nooit voor opslagruimte welke u niet nodig heeft.

Veilige opslagruimte huren in Haarlem!

Bent u op zoek naar een veilige opslagruimte in Haarlem? Alle opslagruimtes van Eurobox Self Storage zijn voorzien van een eigen inbraakalarm. Dat is naast ons toegangscontrolesysteem en brandmeldcentrale één van de veiligheidsmaatregelen welke wij getroffen hebben. Wist u dat wij met ons camerabewakingssysteem zicht hebben op iedere plek in ons pand en daarbuiten? Uiteraard kunnen wij u niet al onze beveiligingsmaatregelen mededelen. Dit uit veiligheidsoverwegingen. U kunt er echt wel van uit gaan dat wij er alles aan doen om het veiligste opslagruimte verhuurbedrijf van Haarlem te zijn én te blijven!

Volgt u ons op onze website en op social media om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen en ontwikkelingen!

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Oudeweg 141
2031 CC Haarlem

Telefoon: 023 - 524 82 84

haarlem@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t / m zondag 06:00 - 23:00 uur

Openingstijden receptie:

maandag t / m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Storemanager

Ben van Wissen & Joost Meerman