Verhuisbus huren

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Verhuisbus huren

De Eurobox vestiging in Leiden verhuurt een verhuisbus aan zowel huurders van opslagruimte als aan niet huurders. De Ford Transit bestelbus met ruime afmetingen en een betimmerde laadruimte geeft u de ruimte om uw transport zorgeloos uit te voeren. De bestelbus is van een recent bouwjaar, uitstekend onderhouden en wordt aan u meegegeven met seizoensbanden. Zo weet u zeker dat u en uw spullen veilig aankomen op de bestemming. Voor het huren van een bestelbus bij Eurobox dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en te beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs B.

Verhuisbus direct reserveren

Tarieven voor het huren verhuisbus

De huur van de verhuisbus in Leiden bedraagt € 90,- per kalenderdag (incl. BTW). Een kalenderdag is binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging. Indien u wilt informeren naar de beschikbaarheid van verhuisbus dan verzoeken wij u vriendelijk even contact met ons op te nemen zodat wij de verhuisbus kunnen reserveren.

Huurperiodes

De bestelbus wordt voornamelijk verhuurd binnen de openingstijden van de receptie van Eurobox, de bus dient een half uur voor sluitingstijd retour te zijn. Wij berekenen geen apart weekendtarief, op zaterdag én zondag kan de bestelbus voor een dag gehuurd worden:  

Hele dag

Maandag t/m vrijdag:  9.00 tot 17.30 uur

Zaterdag:                10.00 tot 15.30 uur

Zondag:                   9.00 tot 15.30 uur * (receptie is gesloten)

In overleg kan incidenteel van bovengenoemde tijden afgeweken worden.

Op zondagen en nationale feestdagen is onze receptie gesloten en verhuren wij de bestelbus niet.

Brandstofkosten

De bestelbus wordt afgetankt aan u verhuurd, u dient deze dan ook weer afgetankt bij ons in te leveren. De medewerkers zullen u bij het inleveren van de bestelbus vragen om de tankbon ter inzage te krijgen. Indien u de bus niet aftankt zijn wij genoodzaakt u tankkosten in rekening te brengen en kosten voor de personele begeleiding.

Extra gereden kilometers

Bij de huur van de bestelbus krijgt u 100 kilometer vrij, indien u meer kilometers rijdt berekenen wij u hiervoor 19 cent per kilometer (excl. BTW).

Hoe werkt het huren van een bestelbus?

Het is altijd verstandig de bestelbus tijdig te reserveren. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u over een bestelbus kunt beschikken op het door u gewenste moment. De bestelbus kunt u reserveren aan de receptie van Eurobox Self Storage Leiden op de Rooseveltstraat 86 of telefonisch. Het telefoonnummer vindt u op de Contact Leiden pagina. Let op: de reservering verloopt één uur na de afgesproken afhaaltijd. Voor het niet nakomen van de reservering brengen wij u kosten in rekening.

In geval van overmacht behoudt Eurobox zich het recht voor uw reservering te laten vervallen, wij zullen u in alle gevallen terstond informeren. Onder overmacht verstaan wij onder andere schade aan of diefstal van de door u gereserveerde verhuisbus en/of extreme weersomstandigheden. Eurobox aanvaardt in het geval van overmacht geen enkele aansprakelijkheid.

Borg

De borg van de verhuisbus bedraagt € 250,- en dient vooraf contant of per PIN te worden voldaan. Nadat u de bestelbus schadevrij, schoon en afgetankt heeft ingeleverd, ontvangt u de borg retour. U kunt bij ons geen gebruik maken van een creditcard!

Eigen risico

De verhuisbus van Eurobox is verzekerd indien de huurder/bestuurder voldoet aan de verhuurvoorwaarden. Het eigen risico voor de huurder bedraagt €750,00 en in het geval van bovenhoofdse schade €1.500,00. Tevens kunnen wij u het 1e jaar premieverschil wat onze verzekering ons in rekening brengt bij het claimen van schade aan u in rekening brengen. Voornoemde eigen risico's is natuurlijk alleen indien de schade het eigen risico overstijgt.

Afmetingen laadruimte

Bestelbus huren Leiden inhoud

 

 

 

 

 

 

 

De laadruimte van de Ford Transit bestelbus heeft de volgende afmetingen:

Lengte:                2,84 meter

Breedte:              1,74 meter

Hoogte:               1,76 meter

Bekeuringen en verkeersovertredingen

Gedurende de huurperiode is de huurder aansprakelijk voor bekeuringen als gevolg van verkeersovertredingen. Wij zullen de bekeuring dan ook aan u door laten sturen.

Hulp bij pech

Eurobox verhuurd alleen zeer jonge bestelbussen, al onze bestelbussen zijn voorzien van ANWB Pechhulp in Nederland.

Met de gehuurde bestelbus naar het buitenland?

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eurobox is het niet toegestaan met verhuisbus in het buitenland te rijden. Zonder onze toestemming kan het zijn dat u onverzekerd bent.

Gelijk een reserveringsverzoek indienen? Vul het reserveringsformulier in:  

Reserveringsverzoek verhuisbus

Reserveren

Verhuisbussen verhuren wij in Leiden, Noordwijk en Haarlem

Uw reserveringsverzoek wordt door ons gecontroleerd op beschikbaarheid, indien beschikbaar ontvangt u van ons een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

N.B. Uw reservering vervalt 2 uur na afgesproken bevestigde datum en tijdstip. Indien u uw reservering niet nakomt of binnen 24 uur voor aanvang annuleert dan zijn wij genoodzaakt u hiervoor annuleringskosten in rekening te brengen ten bedrage van € 35,-- exclusief BTW.