Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

De mogelijkheden van het huren van opslagruimte bij Eurobox Self Storage nabij Zoeterwoude.

Eurobox heeft ruim 30 verschillende formaten opslagruimte te huur bij Zoeterwoude. Met onze ruimtecalculator kunt u snel en eenvoudig zelf berekenen welk formaat bij uw opslagbehoefte past, heeft u liever een deskundig advies dan helpen onze servicemedewerkers u graag. Maar bij Eurobox Self Storage gaan we verder dan alleen het verhuren van een opslagruimte. Wij proberen er alles aan te doen om het u zo gemakkelijk te maken en denken een stapje verder. Dat wil zeggen dat al onze ruimtes flexibel te huren zijn al vanaf twee weken. Wanneer uw opslagbehoefte veranderd, kleiner of groter wordt, dan kunt u iedere willekeurige dag verhuizen naar een andere ruimte die opnieuw voldoet aan uw wens. Daarnaast bieden wij kosteloos een verzekering voor al onze klanten aan. Mocht er iets gebeuren dan bent u daar uitstekend voor verzekerd tot een bedrag van €5.000,-. Ook aan transport van uw huis/bedrijf tot aan de opslag is gedacht. Al onze vestigingen zijn goed bereikbaar, zo ook onze vestiging Leiden, welke vanuit de richting Zoeterwoude gemakkelijk te bereiken is. Maar ook in de storage zelf beschikken wij over genoeg vervoersmaterialen om uw spulletjes naar de box te brengen. Hierbij kunt u denken aan vervoerskarretjes, een pompwagen en een steekwagen. Wij hebben bij de receptie een shop met  verhuisartikelen van uitstekende kwaliteit. Wilt u uw spulletjes netjes vervoeren of opslaan, dan hebben wij genoeg keuze uit verhuismaterialen, u kunt hierbij denken aan verhuis- en boekendozen, inpakpapier, allerlei meubelhoezen en bubbeltjes plastic.

Beveiligde opslagruimte huren vlakbij Zoeterwoude.

Bij Eurobox zorgen wij er voor dat uw spullen veilig staan opgeslagen. Toegang tot het gebouw verkrijgt u alleen door uw unieke en persoonlijke toegangscode in te voeren. Op uw opslagruimte zit ook een uniek slot waar u alleen de sleutels van heeft. In en rondom het gebouw zijn beveiligingscamera’s aanwezig die uw goederen 24 uur per dag in de gaten houden. Verder is er een alarminstallatie voor het gehele pand en kunt u beschikken over uw eigen boxalarm. Bovendien lopen onze medewerkers controlerondes waarbij alles in de gaten wordt gehouden. En werken wij samen met een beveiligingsbedrijf die alles controleert. Zo ziet u ook aan de beveiliging van uw goederen laat Eurobox geen steken liggen. Kom een kijkje nemen bij onze locatie in Leiden vlakbij Zoeterwoude.

Meer informatie over een opslagruimte voor omgeving Zoeterwoude?

Indien u meer informatie over opslagruimtes of onze diensten in de regio Zoetermeer wilt informeren wij u graag. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Zoals u heeft kunnen lezen is Eurobox Self Storage een goede, veilige en voordelige keuze voor het opslaan van uw goederen. Blijft u daarom niet langer met uw ruimtegebrek zitten. Uw spullen staan veilig, geconditioneerd en verwarmd opgeslagen en u heeft in een handomdraai weer alle ruimte. Vraag vandaag nog een offerte voor uw eigen opslagruimte aan. U ontvangt zo spoedig mogelijk een voordelig aanbod op maat en wanneer u vragen of persoonlijk advies nodig heeft kunt u vrijblijvend langskomen op onze vestiging in de regio Zoeterwoude. Wij staan voor u klaar en helpen u onder het genot van een bakje koffie of thee.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Leiderdorp, Leidschendam, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

Rooseveltstraat 86
2321 BM Leiden

Telefoon: 071 - 53 22 040

leiden@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Pascal Blok & Ric van der Weegen