Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Deskundig op gebied van opslagruimtes en gemakkelijk te bereiken vanuit de regio Wassenaar.

De slogan van Eurobox Self Storage is: “Met ruimte de beste!” Dat is natuurlijk niet voor niets onze slogan. Wij zijn deskundig op het gebied van opslagruimtes en hebben hier dan ook al bijna tien jaar ervaring in. Ook onze medewerkers zijn deskundig in hun vakgebied en zullen te allen tijde gereed staan om u te helpen waar nodig. Uiteraard staat het u vrij om rond te kijken op onze website. De vestiging vlakbij Wassenaar heeft een zeer gevarieerd aanbod van meer dan dertig verschillende formaten opslagruimtes. Zo kunt u bijvoorbeeld de ruimtecalculator van Eurobox invullen en dan berekent hij automatisch hoeveel ruimte u nodig heeft. Al onze ruimtes zijn overigens ingedeeld in verschillende categorieën wat het voor u ook wat overzichtelijker maakt. Wanneer u denkt een bepaalde categorie nodig te hebben, kunnen onze servicemedewerkers u helpen om daaruit de juiste box te kiezen.

Gratis verzekering bij de huur van opslagruimte in Wassenaar.

Eurobox biedt u bij de huur van een opslagruimte in de buurt van Wassenaar altijd een gratis verzekering aan voor de gehele looptijd van uw huurovereenkomst met Eurobox. Wij zijn van mening dat uw spullen bij ons zeer veilig staan en vinden het dan ook niet meer dan normaal dat mocht er onverhoopt toch iets misgaan dat u verzekerd moet zijn. De verzekering van iedere opslagruimte in ons gebouw is dan ook in de prijs inbegrepen en dat scheelt u al gauw €15 per maand met andere aanbieders in de regio Wassenaar!

Waarom een opslagruimte bij Eurobox regio Wassenaar huren?

Bij Eurobox kunt u heel flexibel uw goederen opslaan. Namelijk al vanaf twee weken of zolang als u het nodig heeft. Wij hanteren geen inschrijf/  of administratiekosten. Heeft u de opslag niet meer nodig dan is onze opzegtermijn slechts twee weken. Mocht uw opslagbehoefte veranderen kunt u iedere willekeurige dag verhuizen naar een andere maat opslagruimte, hiervoor brengen wij u geen kosten in rekening!

U kunt gratis gebruik maken van de grote, gesloten aanhangwagen van Eurobox. Heeft u de aanhangwagen vaker nodig dan kost deze voor onze huurders van een opslagruimte slechts €27,00 voor een hele kalenderdag. Ook beschikken wij over een verhuisbusje, welke in sommige gevallen ook gratis te gebruiken is. Daarnaast hebben wij 24 uur per dag camerabewaking en zijn alle opslagruimtes verwarmd en geventileerd. Uw spullen staan bij Eurobox veilig en goed opgeslagen, maar u wilt zelf toch ook liever niet buiten in weer en wind laden en lossen. Daarom kunt via een “drive-through” binnen laden en lossen. Overigens zijn al onze vestigingen gemakkelijk te bereiken, door dat deze aan doorgaande wegen liggen. Zo is Eurobox ook gemakkelijk te bereiken voor inwoners vanuit Wassenaar.

Redenen genoeg voor inwoners van Wassenaar om een opslagruimte bij Eurobox te huren!

Bij Eurobox kunnen inwoners en bedrijven uit Wassenaar onze locatie uitstekend bereiken en gemakkelijk een opslagruimte huren. En om welke opslag dat gaat, inboedelopslag of voorraad, voor uw archief of seizoensgebonden spullen, er is altijd een opslag op maat te vinden voor u. Eurobox Self Storage is een echte prijsvechter in de markt en wij bieden u dan ook de laagste prijsgarantie. Door de ruimste sortering opslagruimtes in de regio Wassenaar, kunt u een box op maat huren en bent u altijd voordelig uit omdat u niet hoeft te betalen voor ruimte die u eigenlijk niet nodig heeft. Wij informeren u graag en onze deskundige medewerkers kunnen u hierbij uitstekend helpen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u als inwoner of bedrijf? Neemt u dan contact met ons op.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Leiderdorp, Leidschendam, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

Rooseveltstraat 86
2321 BM Leiden

Telefoon: 071 - 53 22 040

leiden@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Pascal Blok & Ric van der Weegen