Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Goedkope opslagruimte huren in Leiderdorp?

U bent op zoek naar goedkope opslagruimte in de omgeving van Leiderdorp? Eurobox Self Storage heeft een ultra modern Self Storage bedrijf in Leiden waar u zeer goede en goedkope opslagruimte kunt huren. De door u gehuurde opslagruimte is alleen voor u als huurder toegankelijk, goed bereikbaar door de brede gangpaden en laden en lossen doet u altijd overdekt waarbij u binnen kunt parkeren. In ons pand treft u diverse transportmiddelen aan zoals een steekwagen, bagagekarren en een pompwagen voor het vervoeren van pallets. Daarnaast zult u ervaren dat Eurobox medewerkers er altijd voor zorgen dat het pand schoon en netjes is. Uw goederen staan dan ook altijd schoon, vorstvrij en vochtvrij bij ons opgeslagen.

Goed beveiligde opslagruimte te huur bij Leiderdorp

Eurobox heeft er alles aan gedaan om veilige opslagruimte aan te bieden in de omgeving Leiderdorp. U zult naast diverse technische beveiligingsmaatregelen zoals inbraakalarm, toegangscontrole en alarm op opslagruimtes zelf ook merken dat er fysiek veel controle in en rond om het pand aanwezig is, de medewerkers van Eurobox lopen dagelijks meerdere controlerondes, bekijken videobeelden om afwijkingen te signaleren en daarnaast zult u met hoge regelmaat beveiligers van ons erkende beveiligingsbedrijf tegenkomen. Een ander detail is dat veel van onze medewerkers opgeleide bedrijfshulpverleners (BHV) zijn en dat u in onze vestiging altijd een EHBO koffer bij de lift aantreft, ook op het gebied van veiligheid heeft Eurobox aan alles gedacht voor de veiligheid van klanten en medewerkers.

Extra diensten bij huur opslagruimte in omgeving Leiderdorp

Als full-service Self Storage bedrijf biedt Eurobox naast de huur van opslagruimte in de omgeving van Leiderdorp veel extra diensten aan. U kunt hierbij denken aan de verhuur van postbussen voor particuliere en zakelijke gebruikers, maar ook de verhuur of zelfs gratis* gebruik van een verhuisbusje behoort tot de diensten welke wij aanbieden. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid aanbod verhuisartikelen waaronder verhuisdozen in diverse afmetingen, noppenfolie en inpakpapier. Mocht u uw motor willen stallen gedurende een aantal maanden bijvoorbeeld in de winter dan hebben wij een zeer ruime motorstalling in onze vestiging in Leiden waar u uw druppellader ook kunt aansluiten op uw accu. De winterstalling kost slechts €29,00 per maand per motor.

* informeer naar actievoorwaarden.

Opslagruimte huren bij Leiderdorp eenvoudig geregeld

Een goedkope opslagruimte huren is voor particulieren en bedrijven in de buurt van Leiderdorp zo geregeld, neemt u direct contact op met onze professionele opslagadviseurs.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Leiderdorp, Leidschendam, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

Rooseveltstraat 86
2321 BM Leiden

Telefoon: 071 - 53 22 040

leiden@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Pascal Blok & Ric van der Weegen