Bestelbus huren.JPG

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Transport

Indien u uw inboedel gaat verhuizen is het prettig om te weten dat wij u niet alleen opslagruimte bieden, maar ook diverse vervoersmogelijkheden kunnen bieden om het verhuizen van uw spullen makkelijker te maken zoals een aanhangwagen, bestelbus, verhuiswagen met lift of zelfs verhuizers!

Aanhangwagen 

Als u een opslagruimte gaat huren van minimaal 9m³ dan kunt u bij het inhuizen 1 volle dag gratis gebruik maken van één van onze gesloten aanhangwagens. Informeert bij de Eurobox naar de voorwaarden voor het gratis huren van de aanhangwagen. De aanhangwagens van Eurobox zijn voorzien van een eigen kenteken. U hoeft zelf dus niet te zorgen voor een kentekenplaat en over het algemeen mag u met de aanhangwagen rijden met  rijbewijs B. De aanhangwagens van Eurobox Self Storage zijn schoon en goed onderhouden door een BOVAG garage. Uw goederen komen gegarandeerd droog aan bij Eurobox doordat alle aanhangwagens gesloten zijn en u met aanhangwagen altijd binnen bij ons kunt laden en lossen. De aanhangwagen is voorzien van een vaste opbouw met deuren welke gebruiksgemak opleveren. Door de ruime binnenmaten van de aanhangwagens (2,50 m (L) x 1,30 m (B) x 1,60 m (H)) kunt u vrijwel alles hierin vervoeren. De aanhangwagens zijn beschikbaar in al onze vestigingen. 

Klik hier voor meer informatie over aanhangwagen huren

Aanhangerverhuur: De aanhangwagens in Leiden, Hoofddorp, Rotterdam, Gouda, Haarlem, Bergen op Zoom en Noordwijk zijn tevens te huur indien u geen opslagruimte bij ons huurt!

Bestelbus te huur

De Eurobox vestigingen in Noordwijk, Haarlem en Leiden hebben tevens een bestelbus te huur. Het betreft hier een schone en goed onderhouden Ford Transit van 8,5 m³ of Mercedes Sprinter 11 m³ inhoud. Door de ruime binnenmaten van de verhuisbus (2,80 m (L) x 1,74 m (B) x 1,76 m (H)) kan hij iedere klus aan. Wilt u een verhuisbus in een van de bovengenoemde vestigingen huren klik dan op de button hieronder: 

Klik hier voor meer informatie over bestelbus huren

 

Verhuiswagen met laadklep te huur

De Eurobox vestigingen in Hoofddorp, Gouda en Bergen op Zoom hebben naast de aanhanger ook een grote verhuiswagen met laadklep voor u klaar staan. Deze kunt u huren indien u in bezit bent van rijbewijs B, u hoeft dus geen vrachtwagen rijbewijs voor dit formaat te hebben. Wilt u uw volledige inboedel, piano of zware kasten vervoeren naar uw opslagruimte? De verhuiswagens hebben ruime binnenmaten van 4,17 m (L) x 2,19 m (B) x 2,28 m (21M³) of 4,25 (L) x 2,11 (b) x 2,11 (h) (19m³). Voor meer informatie over het huren en reserveren van de verhuiswagen met laadklep kunt u op de button hieronder klikken:

Informatie over verhuiswagen met laadklep huren

 

Verhuisservice

Heeft u geen tijd om uw goederen zelf naar de opslagruimte te vervoeren? Eurobox Self Storage biedt u ook een zeer flexibele verhuisservice aan: wij kunnen voor u contact met een professionele verhuizer regelen. Met deze verhuizer hebben wij al jaren contact vooor onze klanten en hierdoor kunt u met een gerust hart uw verhuizing uit handen geven. . Voor onze verhuisservice hebben wij zeer ervaren kwaliteitsverhuizers geselecteerd welke u vakkundig kunnen bijstaan bij uw verhuizing, van het demonteren van meubelen tot het inpakken van uw spullen aan toe. Ook een verhuislift tot 5 verdiepingen hoog kunnen zij voor u organiseren.

Informatie over verhuisservice