Opslagruimte per direct

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte per direct

Eurobox Self Storage heeft een zeer grote diversiteit aan opslagruimtes altijd per direct beschikbaar voor u. Doordat wij de grootste aanbieder van opslagruimte zijn in de regio kunnen wij u altijd één passende oplossing bieden. De opslagruimtes kunnen desgewenst dezelfde dag nog in gebruik worden genomen. U kunt zelfs al uw spullen op de verhuisdag meenemen, gezamenlijk bepalen we de juiste opslagruimte en kunt u direct de spullen opslaan. Het huren van een opslagruimte is zo geregeld, u kunt dus meteen gebruik maken van uw opslagruimte.

Iedere dag van de maand opslagruimte huren!

Opslagruimte huren wanneer het u uitkomt. U kunt bij Eurobox Self Storage opslagruimte huren per de datum dat u het wilt gaan huren. Dit betekend dat u iedere gewenste dag van de maand een opslagruimte kunt huren. Zo bent u ervan verzekerd dat u nooit betaald voor opslagruimte als u het nog niet nodig heeft.

Raadzaam om vooraf opslagruimte in orde te maken!

Uiteraard is per direct huren mogelijk bij Eurobox, Het is echter aan te bevelen om vooraf de opslagruimte te huren voor de gewenste datum, zodat u zich op de verhuisdag volledig kunt richten op de verhuizing van uw spullen. Stel u gaat bijvoorbeeld over een aantal weken verhuizen dan is het gebruikelijk om vooraf bij ons langs te komen, vervolgens inventariseren wij gezamenlijk de hoeveelheid spullen en krijgt u het juiste advies over de maat van de opslagruimte. U weet dan ook vooraf waar u financieel aan toe bent. Mocht u ook transport nodig hebben voor een specifieke datum dan is de kans groter dat wij bij tijdig reserveren nog data beschikbaar hebben en kunnen wij het transport voor u reserveren. 

Mocht er onverhoopt toch wat minder of wat meer opslagruimte benodigd zijn dan kunt u bij ons kosteloos verhuizen van formaat opslagruimte. Leg uw opslagruimte dus op tijd vast en loop geen risico!

Opslagruimte reserveren